Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) odpad!

Afektované herectví, bez vtipu, sexuální narážky, bez hloubky. Fakt ztráta času. Dal jsem dva díly a toto opracdu ne.

plakát

Smečka (2020) 

Průměrný film. Scénář není nic moc, takže z toho nemohlo vyjít nějaké větší dílo. Film je pěkně nasnímaný, hlavní herci dobře hrají, ale vedlejší role pokulhávají a vyznění filmu je dost slabé. Čekal jsem nějakou větší katarzi. Škoda - bylo zaděláno na lepší výsledek.

plakát

Oslo (2021) (TV film) 

Velmi zajímavě natočené drama o vyjednávání dohody Izraele s Palestinou. Hlavní protagonisté zahráli velmi přesvědčivě, vytkl bych ale leckdy nevyvážené dialogy u českých herců. Měli by mít logicky stejný přízvuk angličtiny jako "Norové". Trochu mě to tahalo za uši. Ale je to drobnost.

plakát

Pravda a spravedlnost (2019) 

Film mě dostal svou hloubkou. Po jeho skončení se doma rozvinula velmi zajímavá debata o smyslu života.K filmu samotnému: nádherná kamera, dlouhé dramatické záběry, které se dnes už nevidí, ale plně podtrhly vyznění příběhu.Skvělé herecké výkony.Syrovost, která k vykreslované době prostě patří. Zkrátka musím říci, že jsem dlouhou dobu neviděl lepší snímek.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Totální fraška. Učni kucharskeho učiliště by to natočili lépe. Soukup opravdu nemá soudnost.

plakát

Klér (2018) 

Dobře zpracovaný scénář, herecké výkony také výborné. Jen se mi zdálo, že vše hnali hodně na hranu, což působilo neautenticky. Závěrečný patos už byl navíc.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Skvěle natočené drama, které se (až na pár detailů) i reálně stalo. Herecké výkony bezvadné, lokace a práce s detailem prvotřídní. 5 hvězd zcela zaslouženě.

plakát

Až na krev (2007) 

Velmi silný film, který ale svou syrovost někdy až přehání. Velmi působivý je herecký výkon Daniela Day-Lewise.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Nastavovaná kaše. Pokud je pořad Ano šéfe vystaven na osobnosti pana Pohlreicha, není možné to zkoušet překabátit na jinou kuchařskou "celebritu". Dopadlo to dle očekávání - příšerně.

plakát

Druhá strana naděje (2017) 

Hodně silný příběh, skvělé herecké výkony. Stojí za vidění. Určitě Vás pak budou napadat zajímavé myšlenky.