Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Horor

Recenze (1 440)

plakát

...Aby si lidi všimli (1988) 

".. lidi mi v tom nepomůžou. Jsem sám." Jinak jsem pátral co se stalo s Vaškem. Petr z Plexis mi říkal, že ho viděl na koncertě. Bude to už tak půl roku co mi to psal. Jsem rád, že je venku.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

JUST WHAT SORT OF BAT ARE WE TALKING ABOUT? Ace je totální magor a tahle komedie je prostě pro mě asi jedna z nejlepších. Co scéna, tak to úder na solár. Za chvíli z toho smíchu člověka bolej lícní kosti, a to už je pak peklo. Ale myslím, že je to celkem i poučný film. Já se například naučil, že v nosorožcích je strašný vedro.

plakát

Across the Wide Missouri (1951) 

Nejkrásnější na tomhle filmu je příroda a indiánská squaw Kamiah. Trapper Gable se mi zdál, že chudák neměl co pořádně hrát a dialogů taky moc nedostal. Nevyužitý potenciál tak též vidím v roli Pierra. Napřed nám ho představí jako nevyléčitelného opilce a pak vůbec nechlastá. Neslýchané. Epický byl ovšem poslední battle Flint vs. Železná košile.

plakát

Adamovo žebro (1949) 

FOR YEARS, WOMEN HAVE BEEN RIDICULED, PAMPERED, CHUCKED UNDER THE CHIN. I ASK YOU, ON BEHALF OF US ALL, BE FAIR TO THE FAIR SEX. WE'LL BE HERE A YEAR! Nádherný herecký koncert pana Tracyho a paní Hepburnové. Je vidět to souznění mezi nimi, to že se vskutku milovali. Soudní drámo komedie nemohla být lepší. Skvělých scén je tu přehrše a tak vypíchnu alespoň pár. Zpovídání obžalované, která má neustále hlad jako děti v Etiopii, Adam ronící slzy a závěrečná se smrtícím koltem. Napsal bych na závěr něco jako: svět patří mužům a my Vás v něm chceme jen chránit holky, protože je smrtící, ale odpustím si to, protože by mě mohla dnešní korektní společnost chytnout za slovíčko a říci, že jsem sexistický prase.

plakát

A Day of Fury (1956) 

Zajímavej western, kde je celkem těžký si vybrat komu vlastně fandit. Šerif nebo Jagade? Mno určitě u mě vyhrál nakonec Jagade, protože je to špinavej hajzl, kterej ale hraje fair play. Celkem se mi líbila i postava Billyho. Mladej klučina co chce bejt za každou cenu pistolník, chlastat a lovit kurvy. Mno a ten finiš v sallonu.

plakát

A Distant Trumpet (1964) 

Filmy o kavalerii mám rád a tenhle ačkoliv má 2 hodiny příjemně ubíhá. Troy Donahue je tady frajer a tvrdej jako skála.

plakát

Africká Královna (1951) 

WE'VE GOT 'EAPS OF GRUP 'ERE, MISS, SO WE'RE ALL RIGHT, FAR AS THAT GOES. TWO THOUSAND CIGARETTES, TWO CASES OF GIN. WE COULD FIND A GOOD 'INDING PLACE AN' STAY THERE FOR MONTHS IF WE WANT TO! Jo pan Bogart jako vždy neskutečně dobrý a Katharine sice starší, ale nakonec to celkem i s ní šlapalo. Skoro jsem se až divil, že se na lodi nekonalo víc hádek. Alkoholik a křesťanka na řece plné krokodýlů, hrochů a pijavic. Závěr filmu byl super, ale prozrazovat vám ho samozřejmě nebudu. Film obsahuje plno napínavých momentů jako zadní projekce peřejí na plátně s prostřihy na lodičku s figurínami nebo moskytiéří armádu lačnící po krvi. Dlouhou dobu jsem se opravdu do tohoto filmu neodvážil jít až dnes a nelituji. DON'T BE WORRIED, MR ALLNUT. OH, I AIN'T WORRIED, MISS. GAVE MYSELF UP FOR DEAD BACK WHERE WE STARTED!!

plakát

Against All Flags (1952) 

Opět výtečný Flynn. Ten chlap neumí zahrát blbě. Dočkáme se zde všech věcí které máme tolik rádi a milujeme je, jako jsou souboje s kordy, přepadnutí lodi, střílení z děl a v neposlední řadě starý dobrý sjíždění po plachtě za pomoci meče. Zdárně tu sekunduje i Maureen a Quinn. AGAIN!!!

plakát

A Chinese Ghost Story (1987) 

Nádhernej film :) Scéna kdy Siu Sihn polibkem dá Lingovi vzduch pod vodu a ta závěrečná kdy odejde na vždy mě málem rozplakala jako polárního medvěda, kterej se dívá jak mu taje led pod nohama.

plakát

Air America (1990) 

Jedna hvězda za nemasné a druhá hvězda za neslané.