Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (75)

plakát

Láska na kari (2014) 

nečekala jsem od tohoto filmu nic než velkou romanťárnu.. což i samozřejmě byla, ale naopak mě mile překvapil zbytek. paleta koření, jídel, francouzská kuchyně je umění a bylo poutavé to pozorovat v akci. plus spojení s indickou kuchyní? kdo by to byl řekl.. jelikož jsem neočekávala moc, byla jsem mile překvapena.. (ale upřímně mě drtí český název filmu!)

plakát

Maska zrcadla (2005) 

film je nápaditý a neobvyklý, plný pozoruhodných postaviček. nadchla mě kreativita kterou tento film vládne, i když děj je klasicky pohádkový. za originalitu zpracování palec nahoru!

plakát

Šaráda (1963) 

napínavý film plný zvratů a překvapení okořeněný jemným šarmem Audrey... palec nahoru!

plakát

Carrie (2013) 

trošku jiný pohled na ošklivé káčátko co se v labuť proměnilo, pomstilo se a neuneslo to.. docela se mi líbila myšlenka příběhu, ale některé efekty byly hodně přehnané a vyumělkované podle amerického stylu. ovšem hlavní hrdinka mě velice nadchla. mladé Chloë fandím a budu se těšit na další hereckou tvorbu. dávám 3,5* kvůli ní

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

pohádka o Jeníčkovi a Mařence trochu jinak.. ze začátku jsem z toho měla celkem dost smíšené pocity, ale najednou jsem se přistihla jak moc jsem do děje vtažená. není to klasický "akčňák", je tam napětí, zajímavé efekty a jelikož film nemá dlouhé dvě hodiny, časově to je tak akorát aby to mělo spád. u závěrečných titulků ze mě vypadlo jen "wow, cool movie.." :)

plakát

Sněhurka (2012) 

zajímavé, celkem osobité pojetí jinak známé klasiky s netradičními prvky. musím uznat, že chvílemi jsem se zakoukala do děje natolik, že jsem ztrácela pojem o čase. Julia Roberts je výborná královna... ale jedním dechem musím dodat, že ten závěr mě totálně rozsekal !!! pro někoho třešnička na dortu, pro mě totální bota, která se tam snad ani nehodila. 3* s přimhouřeným očkem. (plus jedna výborná za kostýmy)

plakát

Dům z písku a mlhy (2003) 

dlouho mě žádný film nepohltil, ale tomuto se to povedlo. napjatě jsem vše sledovala až do konce a bušilo mi u toho srdce. postupně se to rozjíždí a najednou člověk nevěří, kolik zvratů se stihne přihodit a kam to všechno směřuje. rozhodně palec nahoru!

plakát

Další rok (2010) 

tento film mi po dlouhé době opravdu sedl. byl to takový klídeček, žádný větší vzrůšo, ale líbil se mi, dokonce inspiroval. Líbil se mi kontrast spokojeného páru a jejich nespokojených, životem ztrápených známých. nevím, jestli to bylo momentálím rozpoložením a náladou, ale opravdu palec nahoru.

plakát

Kick-Ass (2010) 

chvilku jsem přemýšlela, jestli je to komedie, nebo parodie.. opravdu mě to neuchvátilo, proto jsem byla opravdu překvapená když jsem se tu dočetla o tak dobrém umístění a hodnocení. na druhou stranu musím pochválit scénu, kdy malá slečna fialka příjde zachránit taťku a šmoulu. to bylo na jedničku. velká poklona Chloe Moretz, z té něco opravdu bude.