Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Námořní vyšetřovací služba

Námořní vyšetřovací služba (2003)

Moje oblíbená kriminálka která je ale na druhou stranu odlehčená díky nekonečným vtipům Tonnyho DiNoza a nekonečným množstvím pravidel Gibse. A Ebi z laborky??? To je prostě něco neuvěřitelnýho.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

První a druhou serii jsem hltal jako blázen a měl jsem abstinenční příznaky hned po skončení dílu. Třetí a čtvrtá serie už byli upadající ale dokoukal jsem je tak nějak z povinnosti. Ale super myšlenka a výborné dvě sezony.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Podle mě nejlepší Stargate serial s výbornými herci a díly. V každém dílu jsem si našel něco zajímavého,něco čemu jsem se zasmál a něco nad čím jsem kroutil hlavou. A Doktor Zelenka to byla prostě klasa a supr počin od tvůrců když občas sem tam prohodil nějaké to české slovíčko.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Stará dobrá SG-1. KUltovní seriál na kterém jsem vyrostl a stal se milovníkem sci-fi.

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Řekl bych nejslabší ze všech Star Gate ale měla zase něco do sebe a byl úplně jiný od SG-1 i Atlantisu. Pro mě ale nakonec výborný serial.Škoda jen toho nic neříkajícího ukončení.

Přátelé

Přátelé (1994)

Kultovní serial u kterého si odpočine a zasměje se snad úplně každý.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

I když trochu na první pohled ponuré téma tvůrci si dokázali najít svojí cestu jak interpretovat válku. Nelze spočítat kolikrát jsem se u tohodle seriálu zasmál.

Krajní meze

Krajní meze (1995)

Sci-fi seriál a to je můj šálek kávy. I když jsou některé díly o dost slabší než ostatní stejně si na každém najdu něco dobrého.