Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (92)

Kaizoku ódžo

Kaizoku ódžo (2021) (seriál)

Osiřelá dívka Fena Houtman je v noblesním, za to krutém prostředí, vychovávána k nedobrovolným vdavkám. Na ostrově, kde se ze stran můžu k ženám chová minimální respekt a ženy slouží primárně k mužské zábavě, Fena naivně plánuje zoufalý útěk, aby se mohla vydat na moře a dostat se do Edenu; slovu, které ji rezonuje v mysli od jejího raného dětství. Útěk by Feně nejspíš nevyšel nebýt překvapivé pomoci skupinky dobrodruhů a známých, kteří ji už kdysi zachránili. Její cesta za dobrodružstvím může začít!

Bišónen tanteidan

Bišónen tanteidan (2021) (seriál)

Středoškolačka Mayumi Doujima si už neví rady. Před deseti lety na obloze zazářila hvězda, kterou doteď Mayumi nedokázala znovu spatřit a dost možná už by ani nikdy nespatřila. To by se ale jednoho večera nesměla potkat s výstředním šéfem místního školního detektivního klubu, Manabuem Sotoinem. Manabu ani na vteřinu neváhá nabídnout pomocnou ruku a seznámí Mayumi se zbytkem jeho tajné a ne zrovna ledajaké organizace. Do klubu totiž patří pouze ti nejsličnější kluci, kteří zbožňují estetičnost a krásu nade vše!

SK∞

SK∞ (2021) (seriál)

Středoškolák Reki je vášnivý skateboarďák. O skateboardingu by mluvil hodiny, konstruuje si vlastní skateboardy, pracuje ve skate shopu a hlavně až na hraně závislosti zbožňuje nebezpečné závody „S“ ve sjezdu v opuštěném dole. V těchto závodech je povoleno téměř vše, jsou důvodem nejextrémnějších sázek a soupeři si zde rozhodně nic nedarují. Když se mladík Langa vrátí z Kanady do Japonska a seznámí se se svým novým spolužákem Rekim, nemá ani trochu potuchy, do jakého šíleného světa se ho Reki právě chystá zasvětit.

Horimija

Horimija (2021) (seriál)

Seznamte se, Kyouko Hori je věčně veselá, společenská a studijně nadaná středoškolačka, kterou každý obdivuje. Naopak Izumi Miyamura je tichý a zasmušilý otaku, kterému učení dělá značné potíže. Realita je ale trochu jiná, protože každý z nich skrývá několik tajemství. Ochotná Kyouko musí vypomáhat v domácnosti a neustále se starat o svého mladšího bratříčka, protože rodiče jsou věčně služebně pryč, čímž jí nezbývá téměř žádný čas na jakékoliv koníčky. Dobrosrdečný Izumi pod hustými kadeřemi zase skrývá devět piercingů a má tetování na zádech. Náhoda tuto dvojici přivede k sobě, aby jeden v druhém konečně našel člověka, kterému se můžou naplno otevřít. Potvrdí se pravidlo, že se opaky přitahují?

Jakusoku no Neverland - Season 2

Jakusoku no Neverland - Season 2 (2021) (série)

Pod vedením Emmy a Raye se podařilo 15 dětem uniknout z falešného ráje sirotčince Grace Field House. S démony v patách se musí prodírat skrz nehostinnou krajinu plnou pro ně doposud neznámých rostlin a zvířat. Zpráva od osoby jménem Minerva je udržuje v naději, že budou moci dostát přísahy, kterou si po útěku dali – jednou se do sirotčince vrátit, aby osvobodili zbývající děti.

Tonikaku Kawaii

Tonikaku Kawaii (2020) (seriál)

Mladík Nasa Yuzaki by chtěl ve svém životě dosáhnout velkých věcí. Nedbá tak častých posměšků na jeho víc než neobvyklé jméno a pilně se věnuje studiu, čímž dosahuje excelentních výsledků ve škole. Jednoho večera se mu obrátí život vzhůru nohama, když na cestě domů zahlédne tu nejkrásnější dívku. Byla to láska na první pohled. Poblouzněný se rozběhl přes ulici za ní, nedbaje blížícího se nebezpečí. Nasa jen díky zásahu oné tajemné díky neumírá okamžitě, a tak v posledních chvílích se ji vyzná ze svých citů. K jeho překvapení je dívka opětuje návrhem svatby, který radostný Nasa přijímá, než na následky zranění upadne do bezvědomí. To bylo naposledy, co onu neznámou dívku spatří. Pátrání po ní nenese kýžené ovoce a po 3 letech Nasa ztrácí poslední kapku naděje, když tu znenadání před jeho dveřmi stojí ona.

Júkoku no Moriarty

Júkoku no Moriarty (2020) (seriál)

Británie ke konci 19. století se stala dominantní mocností. Sociální třídy jsou pevně dané a vyšší šlechta využívá svého postavení k uzurpaci a vládě nad sociálně nižší populací. K oné smetánce patří i mladý učitel matematiky a intelektuální génius William James Moriarty. Se svými bratry Albertem a Louisem neprožívá v jejich noblesním sídle nikterak dobrodružný život, a tak se mimo vyučování na škole nabízí zájemcům v nesnázích jako rádce a konzultant. William James Moriarty ale tímto zastírá tajné politické ambice, které sahají až k místům úplně nejvyšším.

Assassins Pride

Assassins Pride (2019) (seriál)

Kufa Vampir je skrytý nájemný zabiják, který je vyslán do vznešené rodiny Angel, aby dohlížel na trénink mladé a přehlížené Meridy. V tomto světě se pouze šlechta rodí se schopností ovládat manu, která jim zaručuje možnosti, jak úspěšně bojovat proti temným silám. Zádrhel tkví v Meridině absenci talentu vyvolání many, čímž je její urozený původ neustále zpochybňován. Kufa musí zjistit, jestli jsou tyto zvěsti podložené a pokud ano, úkladně se Meridy zbavit.

Tenki no ko

Tenki no ko (2019)

Středoškolák Hodaka se rozhodne k radikálnímu kroku a uteče ze svého rodného, izolovaného ostrova do Tokia. Zanedlouho zjišťuje, že život v Tokiu není žádný med a čím dál více uzavřený Hodaka se dostává do tíživé finanční situace, protože si nemůže najít práci. Nekonečné deštivé dny jako kdyby symbolizovaly Hodakovo trápení. V nouzi přijímá práci editora v podezřelém okultním plátku, ale jeho dny doslova rozjasní až setkání s neobyčejnou dívkou Hinou. Hina totiž má schopnost zastavit déšť a rozehnat oblaka...

S tebou na vlnách

S tebou na vlnách (2019)

Roztržitá, nově vysokoškolská studentka Hinako se rozhodne přestěhovat na pobřeží, aby si mohla dopřávat činnosti, která jí je tak drahá: Surfování! Sama se cítí na vlnách paradoxně jistěji, než ve směrování svého života. Při likvidaci požáru ve městě se Hinako setkává s mladým hasičem Minatem, který obrátí její život naruby. S neskrývanými sympatiemi tráví společně víc a víc času; zatímco Hinako učí Minata surfovat, Minato Hinako imponuje svojí dobrosrdečností a obětavostí vůči okolí. Tou dobou oba ještě netuší, že tento vývoj nebude mít dlouhého trvání.

Vinland Saga

Vinland Saga (2019) (seriál)

Je to 10 let zpět, co malý Thorfinn byl svědkem smrti svého otce Thorse v boji s charismatickým a krutým vůdcem tlupy vikingských nájezdníků Askeladdem. Od té doby je Thorfinn doslova posedlý se jednou Askeladdovi pomstít a porazit ho v souboji. Účel světí prostředky, a tak se Thorfinn nechá naverbovat do Askeladdovy družiny, aby se mohl vycvičit v schopného bojovníka, zatímco bude mít příležitost poznat svého soka blíž. Jenže nejde vše, jak by si Thorfinn představoval: I když mu Askeladd dává příležitosti se s ním utkat jako odměnu za plnění jeho rozkazů, Thorfinn ne a ne ho přemoci. Nadejde někdy den, kdy mladý viking bude schopný svého otce pomstít?

Dr. Stone

Dr. Stone (2019) (seriál)

Je to již několik tisíciletí, co lidstvo zasáhl neznámý záblesk světla a proměnil všechno v kámen. Mladý, po celou dobu zkamenělý středoškolák Taiju Oki se probouzí do pustého světa a nechce věřit svým očím. Je snad jediný naživu? Omyl! Jeho kdysi dávný, do vědy zapálený kamarád Senku se probudil o několik měsíců před ním a spřádá víc než ambiciózní plán: Vybudovat od základu pomocí vědy novou lidskou civilizaci.

Kacute kami datta kemonotači e

Kacute kami datta kemonotači e (2019) (seriál)

Vlečící se občanská válka mezi Severem a Jihem donutila ustupující Seveřany k poslednímu zoufalému kroku: Použitím zapovězené černé magie se jim podařilo vytvořit strašlivé a zrůdné supervojáky, mutanty lidí s příšerami, tzv. Incarnates. I po konci války si společnost nedokáže najít cestu k těmto Posvátným bestiím. Ti se buďto musí naučit žít ve světě lidí, anebo jsou hubeni Lovci příšer. Nancy Schaal Bancroft je dcerou jednoho z Incarnates, který zemřel rukou jednoho z těchto Lovců. Hnána touhou po pomstě se vydává na výpravu, kde postupně zjišťuje nemilé pravdy o těchto Posvátných bestiích.

Šómecu toši

Šómecu toši (2019) (seriál)

Jednoho dne se celé město z ničeho nic vypaří z povrchu zemského. Od té doby se zbytky města a nově vzniklá propast v jeho středu, ke které mají přístup pouze tajné složky, nazývají Lost. Mladá dívka Yuki je dle všeho jediná přeživší oné katastrofy a stává se objektem zájmu několika organizací. Zmatená, kde jediné vodítko je zašifrovaná zpráva jejího nezvěstného otce, potkává samotářského pašeráka Takuyu a spolu se vydávají po stopě vzkazu, který může být klíčem k rozluštění záhad Lostu.

Jakusoku no Neverland

Jakusoku no Neverland (2019) (seriál)

Emma, Norman a Ray, nejchytřejší děti v sirotčinci Grace Field House, si nemohou na svůj život stěžovat. Přestože nepoznali své rodiče, starostlivá paní, kterou nikdo nenazve jinak než "Máma", jim dopřává všechno pohodlí, po kterém by místní děti mohly toužit: Čisté oblečení, dobré jídlo a vzdělání. Jediné nastolené železné pravidlo je nevzdalovat se od sirotčince. Ne všechno je totiž tak idylické, jak by první pohled naznačoval, což se brzo zvědaví Emma a Norman dozví, když se rozhodnou okusit zakázané ovoce a vypraví se za bránu jejich doposud poznaného světa.

Domestic na kanodžo

Domestic na kanodžo (2019) (seriál)

Středoškolský student Natsuo Fujii je beznadějně zamilovaný do jeho učitelky Hiny. V zoufalém pokusu dát těmto pocitům vale se vydá se svými kamarády na večírek, kde potká náladovou dívku Rui. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ho ovšem zanedlouho poté Rui nezatáhla k sobě domů a nezakončili noc ve znamení milostných hrátek. Co osud nechtěl, situace se ironicky pro Natsua dále zamotává, když se jeho otec ožení se ženou, která má již dvě dcery z předchozího manželství. Natsuovy nové nevlastní sestry nejsou totiž nikdo jiný než Hina a Rui.

Dororo

Dororo (2019) (seriál)

Honbou za mocí, prosperitou a vojenskými úspěchy svých zemí se jeden mocný pán samurajů zřekl víry a upsal se 48 démonům. Výměnou si démoni, k plné spokojenosti onoho lorda, vzali orgány a části těla jeho nově narozeného syna. Hyakkimaru by býval tento úděl nepřežil nebýt svědomité péče doktora Honmy, který mu poskytl i velmi prosté protézy pro jeho chybějící končetiny. O 16 let později je znetvořený Hyakkimaru na vytoužené cestě stát se konečně člověkem: Každým zabitým démonem získává nazpět jednu ztracenou část svého těla. Na této výpravě se mimo jiné setkává s mladičkým sirotkem Dororem, který sám sebe nazývá nejlepším zlodějem v Japonsku.

Sword Art Online - Alicization

Sword Art Online - Alicization (2018) (série)

Kirito se nevědomky ocitá v neznámém virtuálním fantasy světě. Na nic si nepamatuje a zjišťuje, že nemá ani možnost se z tohoto světa odhlásit. Až při setkání s chlapcem Eugeem si začne matně vybavovat několik let staré vzpomínky, kdy jako dítě dováděl s Eugeem a ještě jednou dívkou jménem Alice. Kdo je Alice a kde se Kirito nachází?

Šingeki no kjodžin - Season 3

Šingeki no kjodžin - Season 3 (2018) (série)

Pozornost přežívajícího lidstva byla celou dobu upřena směrem ke zdem a hrozbě v podobě titánů vyskytujících se za nimi. Díra ve zdi Maria u části Šinganšina stále nebyla zacelena a Erenova snaha o její zabarikádování nenese kýžené ovoce. Situace se o to více komplikuje, když Scoutům a hlavně jejich veliteli Levimu hrozí nové nečekané nebezpečí. Nepřátelé totiž tentokrát nejsou pouze titáni.

Harukana Receive

Harukana Receive (2018) (seriál)

Když věčně usměvavá Haruka Oozora potká svou sestřenici Kanatu Higu na letišti v Okinawě, zjistí, že pokud jsou obě s něčím nespokojené, tak je to jejich vzrůst. Zatímco Haruka má ve společnosti ze své nadprůměrné výšky nepříjemné pocity, Kanata, jak je drobounká, byla nucena opustit svou nejoblíbenější činnost: Plážový volejbal. Haruce to nedá a chtěla by plážový volejbal zkusit, a tak přesvědčí Kanatu, aby se k beach volejbalu vrátila a obě se společně zkusily probojovat na juniorský turnaj.

Reklama