Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Silně návykový retrospektivně laděný seriál, ve kterém se otec snaží svým ratolestem (pro ně až příliš) detailně objasnit, jak poznal jejich matku. Mnohdy mně nedělalo problém zhlédnout celou sérii najednou. Po čase sice divák už předem odhadne, jak se jednotlivé postavy zachovají, ale vůbec to neubírá na zábavě. Řada hlášek ze seriálu již stihla vstoupit do historie (Suit up!) a pro mnohé, včetně mně, se stala postava Barneyho Stinsona srdcovou záležitostí. ***** za spoustu příjemně strávených chvil.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Pro mě bezkonkurenčně jeden z nejlepších seriálů. Stačilo se mrknout na pilot a od té doby se "třepu" na každý další díl. Diváci Star Treku, Star Wars, Comic books a podobných věcí neznalí sice některý humor asi nepoberou, jak autoři zamýšlí, ale na kráse to neubírá. Samozřejmě jako všude jinde, najdou se i slabší epizody, ale celkově se dá přimhouřit oko. Osobně u mě vede emoce postrádající "Vulkánec" Sheldon a zastřízliva hovoru se ženami neschopný Rajesh.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

V globálu - surově šokojící a velmi zábavný seriál o partě "superdelikventů". Britský styl je mně osobně mnohem bližší než americký ekvivalent - Heroes. První série (a Pilot především) se opravdu vydařila, ta následující je o něco horší, ale pořád kvalitní. Prostředí v odstínech šedi nabuzuje depresivní atmosféru a jedinou "veselejší" barvou je většinou paradoxně oranžová na nafasovaných montérkách veřejně prospěšných prací. Mnohé možná odradí menší počet dílů, ale podle mého názoru je to důstojnější než děj rozpatlat do x sérií a y dílů, z kterých si pak člověk ani nic nevybavuje. O výběru hrdinů mám smíšené pocity, ale svým způsobem jsou všichni sympatičtí (... u mě vede na plné čáře zvrhlý Nathan). 90% s velkým očekáváním 3. série.