Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (952)

plakát

Gran Turismo (2023) 

Značně nerealistické, vyfantazírované a nepravděpodobné. Nicméně se na to dobře koukalo.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Celým filmem prostupuje nápadně falický motiv. Mimouši z alfa kinkauri se takhle jednoho dnes jednomyslně rozhodli, že pro dobro všeho mimozemství je třeba lidstvu nasadit orální sondu, no kam se hrabe. chudák Alf! A tak ve filmu zřejmě z logiky věci, sledujeme nekonečný sled píchání (ostrými předměty) vy prasata! Tuhle žabikuchem, semhle modelem a konec? Na ten už bohužel vymletému Blbfieldovi nezbyly finance, neboť je všechny spláchly kostýmy ITjů.

plakát

Barbie (2023) odpad!

Ten pravý horror! Tak trochu se bojím, že mě dnes budou strašit barbie můry!

plakát

Jízda smrti (2023) 

V příštích filmech očekávám, že se Liam někam vydá na koloběžce, bruslích a v závěru s geriatrickým chodítkem!

plakát

Sestra II (2023) 

Chudák Valak aka Válek. Ten ubohý démon, chtěl jenom na stará k.u.k.a.d.l.a. cestovat, ale ty zatracené náboženské kudlanky mu prostě nechtějí dát pokoj! A tak chudák několikrát strašidelně bouchne dveřmi, občas předstírá že je socha, sem tam hrůzostrašně rozfouká stánek s novinami a jednou, a teď se opravdu podržte, se dokonce vydává za graffiti! No prostě hrůza jako prase! Na závěr by mě docela zajímalo, co v dnešní době vydávají za starou dobrou krev JKNka, protože už možná vlivem skladovacích podmínek v sudech z borového dřeva, začíná připomínat něco, co koluje v krvi spíše tomuto pašákovi!

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Docela škoda, že to nesmrskli do 4 nabitých dílů. Takhle byly poslední 2 díly kulervoucí, ale na prostředku bylo docela dost vidět, že je tak do počtu. Plus po dokoukání zůstalo docela dost nezodpovězených otázek.

plakát

Pavučina (2023) 

Cocotníček s Krávamůrkou se snaží žít americké psycho na předměstí Vidlàkovic.Sprostá a neoriginální vykrádačka, kde zaujala snad jen Samara Satanoviç v hlavní roli.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Po perfektní jedničce, a průměrné dvojce, Gunn do třetice plivne všem fanouškům této mrtvé série disfunkční trojkou. Velmi nepovedený způsob, kterak zatlouct hřebík do rakve a definitivně pohřbít kdysi originální a zábavnou sérii.

plakát

Detektiv Marlowe (2022) 

Snaha byla, ale papírový originál zůstává nepřekonán.