Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Ano, Domova supermanská scéna už byla až moc k smíchu, ale komu by vadila tahle "maličkost", když zbytek je jako vždycky strhující a famózní? No a návrat Letty? Co víc si přát, když jste fanda torretovský party už od roku 2001. Pro mě srdcová záležitost, takže zcela jednoznačně 5*.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Pokud jste se u předchozích dílů nudili, pozastavovali se nad občasnou nesmyslností a nepochopitelností některých částí, a přesto vydrželi až do toho posledního, určitě ne zbytečně. Za mě jednoznačně 4* - dobré herecké výkony, spád, výborná hudba a excelentní závěrečná část, která vyrazí dech i těm z vás, kteří celou ságu tvrdí, že všechno je ohromně předvídatelné.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Pobaví, neoslní. Z příběhu se dalo vyždímat víc, ale konec konců, kvůli příběhu si tenhle snímek asi většina žen nevybrala .) Na můj vkus trochu zdlouhavé. Možná, kdyby byl o pár minut kratší, zanechalo by to ve mně lepší dojem.

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint Eastwood? 72 let a největší frajer! Věřila jsem mu každou vteřinu celýho filmu. Úžasnej snímek :)

plakát

Footloose: Tanec zakázán (2011) 

Nabízelo by se říct - něco na styl Let´s dance aj. , ale přesto úplně odlišné. Kvalitní hudba, silnější příběh. Skvělá odpočinková záležitost, která vás možná donutí si zatancovat :))

plakát

Hele vole, kde mám káru? (2000) odpad!

Herecké obsazení i nápad filmu, jakožto postupné rozvzpomínání si, co se stalo včera večer, pro mě byli impulzem se na film podívat. Ovšem jediný pocit, který z toho dodnes mám je znechucení. Nechápu, jak takový film mohl vůbec někdo natočit, nechápu, jak se herci jako jsou Kutcher a Scott mohli tak ztrapnit hraním v tomhle paskvilu plném trapných scének a ještě trapnějších vtipů, jehož děj (pokud nějaký existuje) absolutně nedává smysl. Absolutní ztráta času. Naprostý odpad!

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Dlouho očekávaný, pravděpodobně závěrečný díl téměř kultovní komedie o partičce kamarádů ze střední školy. Kevin, Finch, Stifler, Ozi a Jim – o něco starší, ale pořád stejně zmatení a zábavní. Spousta geniálních scén, kdy se Stifler snaží pomstít partičce středoškoláků, nebo zhulený Jimmův táta, kdy se smíchu opravdu neubráníte. Přesto je zde znát o maličko více romantiky, a taky nostalgie, jako například, když se Oz na večírku vyzná Heather a začne hrát písnička „Sway“, stejně jako v prvním díle na molu :). Soundtrack opět skvělý jako u předchozích dílů. Pokud se chcete pobavit, a zavzpomínat na dobu, kdy jste tuhle partičku poznali poprvé, není co řešit.