Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (53)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1. série 90% - Prvotní nadšení vystřídalo menší zklamání.Po šetém díle, jsem měla pocit, že se trošku ztrácím, trošku zmatené,každopádně skvěle napjaté, skvělá atmosféra a skvělý závěr! 2.série 100% - Nemám co dodat k této sérii, naprosto mi vyrazila dech a celou jsem ji shlédla s otevřenou pusou. vynikající! 3. série 65% - Možná jsem už byla rozmazlená z předchozích serií, ale tato poslední se podle mě moc nepovedla. Závěr hrozně natahovaný jakoby tvůrci nevědli jak to má skončit. Velký potlesk pro Jessicu Lange, naprosto vynikající!!

plakát

V nitru Llewyna Davise (2013) 

Jak jsem se na film těšila tak mě zklamal. Tento film nesedne každému. Na film jsem se musela dost soustředit, aby neodváděl mou pozornost - občas je nudný a dokonce jsem si v jednu chvíli myslela, že tam hraje hlavní roli kočka! Každopádně hudba je velmi příjemná a herci super.

plakát

Nebe a Vincek (2008) (TV film) 

Moc příjemná pohádka!

plakát

The Girl Next Door (2007) 

Myslím, že scénaristé docela odbočili od pravdivého přiběhu. Bohužel však úplně vystihuje "bezohlednost" sousedů a neznalost veřejnosti v 60. letech o týrání a zneužívání. Doporučuji všem spíše an American crime!

plakát

Setkání v červenci (1978) 

Tenhle film vidím pravidelně každý červenec. Daniela Kolářová a Oldřich Kaiser předvádějí pohodovu letní komedii.

plakát

Osudové pláže (1988) 

Tento film je moje srdcovka. Nádherný příběh kamarádství na celý život, na který se dokážu podívat i po třicáté. Člověka nutí přemýšlet o tom jaká kamarádství opravdu jsou a co je za ně schopný člověk udělat, jak je schopný za ně bojovat a jak důležité pro člověka jsou.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Film před Váma otevře neskutečné množství fantazie pro "dospělé". Film má skvělé umělecké ambice, super technické provední a nevšední zážitek i s prvky hororu.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

"Maybe in America, Irish, maybe in America." Somálští piráti mají svojí představu o Americe, skvělé přesvědčivé srdceryvné drama, které si zahrává s okraji Vašich nervů. Hanks si zaslouží Oscara.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Nehorázně barbarský film!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Film měl úžasnej start, mělo to akci, spád, skvěle udělané efekty, super remix písniček, ale bohužel postupně jsem se začala nudit. Film se dostal do určité fáze klidu, kdy diváka zatáhne do milostné scény a události kolem ní, což může působit jaksi únavně. Každopádně Leonardo dokonalej jako vždy! za mě 3*.