Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (3 457)

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Dlouho jsem se rozhodoval mezi 3 a 4 hvězdami - nejraději bych dal 3,5*, ale to nejde a tak jdu s hodnocením níže. Animace je úžasná (ve stylu Vincenta), ale spousta nevyužitých nápadů zamrzí. :( Navíc jsem nedávno viděl krátkometrážní hranou předlohu, takže základní kostra příběhu nebyla ničím překvapivá, jen byla animovaná - což je sice můj problém, ale tohle hodnocení je taky subjektivní, ne? ;) Snad bude i nadále kvalita Burtonových filmů po příšerném Dark shadows stoupat tímto způsobem. :P

plakát

Movie: The Movie 2V (2013) 

Pokračování ztratilo glanc - tak, jako to u pokračování prostě bývá. :P

plakát

Movie: The Movie (2012) 

Jako proč ne.. Jimmy Kimmel je fajn týpek. :) Občas to hraničilo s trapností, ale když ono to tak asi mělo být. :P

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Ohromné překvapení Zacka Snydera! Ano, dalo se očekávat, že vizuálně to bude dokonalé - ale až takhle? Samozřejmě, režisér je velký onanista, takže forma často vítězí nad obsahem. Přesto se mi tenhle fantasy animák trefil do nálady, a i když jsem z něj nebyl úplně na větvi, možná právě to, že je tak trochu z jiného světa, mě dostalo.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Podobně nekorektní jako jednička - vlastně to i celé působí jako jednička, jen ořezanější.. Přesto výborná letní podívaná. :) "Henceforth I'll be known as The Motherfucker."

plakát

Dva muži ve městě (1973) 

Hekticky (alespoň pro mě) rozehrané drama, které se však po necelé půlhodině zklidňuje, aby nám nabídlo nepříjemné sledování policejním inspektorem, který nezná hranice..

plakát

Květ pouště (2009) 

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi. Točí se kolem somálské uprchlice žijící v Londýně, která se vypořádává s přijetím společností, přežitím - a náhlým proniknutím do světa modelingu. Jenže americký sen ne vždy funguje, hlavně když se člověk musí vyrovnávat se starými (fyzickými i psychickými) křivdami. Jediné, co mi na filmu vadilo, byla jeho občasná (a nehodící se) vtipnost á la Pretty woman.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Nebudu si (vám) nic nalhávat - dostalo mě to. :) Nechal jsem se pohltit tak jednoduchou a prvoplánovou zápletkou (navíc true story) - vztahem mezi člověkem a zvířetem (v tomto případě psem). A nestydím se za to! "Look, you don't have to wait anymore. He's not coming back."

plakát

Občan X (1995) (TV film) 

Oproštěný od jakýchkoliv cukrbliků, šedivý jako Sovětský svaz samotný, a přesto tak podmanivý. Takový je Citizen X - televizní film o lovu na Andreje Čikatila.