Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 624)

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Příjemné pokoukání. Černobílost a umělecká kamera kupodivu vtáhly. Ale zejména Andrew Scott jako Ripley. Rozvážnost, se kterou jedná, je až fascinující. Opravdový psychopat. I když oni se vlastně všichni chovají tak hezky klidně a rozvážně. Možná i proto se na to pěkně kouká. Žádný křik a hysterie, veškeré vystupování v naprosté slušnosti. Povedená atmosféra. I ta italština se příjemně poslouchala.

plakát

Ragnarök – Konec světa (2020) (seriál) 

V pátek jsem koukl na první dva díly s tím, že po víkendu budu pokračovat. A po týdnu jsem v kompu narazil na adresář Ragnarok. "Jé, a co že je vlastně tohle?", říkám si. Pustím to a hle: "Jo tak! Vždyť na to jsem už přece začal koukat a mám za sebou dva díly. Jejda, já na to přes víkend zapomněl a dával si po celý týden úplně jiné filmy." Takže asi tak moc je to zajímavé dílko. Do dalších epizod tedy nejdu, nic zajímavého by mi asi nepřinesly. Je to spíš pro dospívající diváky. A divačky.

plakát

Paříž, Texas (1984) 

Klasická věta: zbytečně dlouhé. Ale své kouzlo to mělo, to každopádně.

plakát

Žít (2022) 

Možná trochu pomalý, hlavně ze začátku, ale celkově příjemný a milý film.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Zručně natočené. Zejména pád letadla a lavinový zával. Ale kdo viděl film Přežít, tomu to nic nového nepřinese. Tak jako tak šílený příběh z reálu a klobouk dolů před všemi, kdo něco takového zažil.

plakát

Hon na pačlověky (2016) 

Taková příjemná blbůstka. Některé hlášky se povedly.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Nečíst předem, o čem film je a bude to dobré překvapení. Rozhodně je to originální. Líbilo se a pobavilo. Silné 4 hvězdičky.

plakát

Podezřelá (2022) 

V jednu chvíli jsem u toho málem usnul. Nejzajímavější byly možná některé originální střihy a prolínání postav ve vyprávění. Ale příběhově nuda.

Časové pásmo bylo změněno