Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3 145)

plakát

Muž z Ria (1964) 

Jeden z těch lepších "Belmondů". Vyrůstali jsme na tom a jen tak se to neokouká. Na mě ale tady prostě oba dva byli tak trochu protivní. Děj, zápletka, prostředí, vše super. Ale i když neskutečně nádherná F. Dorléac a tradičně bezkonkurenční J. P. Belmondo, tady mě prostě oba trochu prudili.... Jinak samože přední příčky evropských komedií, tam není o čem...

plakát

Mladí zabijáci (2018) 

Hmm, tak pro mě jedno z největších překvapení roku 2018. A to hodně milé překvapení. Krom toho, že si to kočky herecky dávaly naprosto suverénně, film mi sedl do nálady a dost razantně se opřel do dnešních problémů, a to fakt nejen mladých. Kyber šikana, Sociální sítě a další pasti, kde kdokoliv dokáže cokoliv a ublížit můžete jedním zkurveným klikem. Perfektní. Film neskutečné kvalitně graduje. Závěrečné peklo už pro mě byla jen třešnička na dortu. Fakt parádní jízda.

plakát

Iron Sky: The Coming Race (2019) 

Ježíši, co tady blbnete? Stejně jako jednička si film dělá prdel stejně ze sebe jako z diváků. Tady se víc vrazilo do efektů a výpravy a výsledek je znát. Hodně se trefovalo do dnešních problémů a myslím, že fakt povedeně. Líbily se mi herecké výkony, málo známé tváře se celkem předvedly... no ona to musela být asi i zábava tohle točit... za mě super. A rád bych vyzdvihl hudbu!!

plakát

Creed II (2018) 

Prosím, už bylo dost Creeda, hm? Funguje to. Film suprově natočený, skvělá T. Thomspon, Sly už si hraje jen to svoje a naprosto na pohodu. Udělal mi hroznou radost D. Lungren, i když bych radši ty dva viděl usmířené.... Box dobře natočený. Asi... nejsem odborník, ale technicky film moc chyb nemá... jen jednu, jednu velkou, a to je pro mě M. B. Jordan. Sorry...

plakát

Noční zvířata (2016) 

Když čtu ta jména v prvním řádku herců, film už u mě prostě propadnout nemohl... ale že to bude až taková hloubka... Jsme naprosto uzemněný. Schopnost tvůrců šokovat, šokovat šokovaného, .... neskutečná síla. V dialogu, ve výrazu v tvářích, ve všem... neskutečné, už dlouho jsme se takto "divně" u žádného filmu necítil... malinko mě rozhodil začátek a bál jsem se že budu muset koukat na obnažené prasnice celý film, naštěstí ne. A. Adams jako vždy neskutečná, doteď bych nevěřil, že A. Taylor-Johnson zahraje zápornou postavu a ty vole, dával si to na jedničku... .... pro mě teda hoooodně silných 5*!

plakát

Cabin Fever (2016) 

Pro mě prototyp toho, jak mají tyto horory vypadat. Nechutné, krvavé, beznadějné, zkurvený pes, divní sousedi. Jako za mě vše šlapalo perfektně. Neznám originál z roku 2002 nebo jestli byl i dříve, tento film mě táhl kvůli nádherné N. Crocker a ta mě tady teda naprosto nezklamala. Za mě super a v rámci žánru dnes těžký nadprůměr.

plakát

Bílý bílý den (2019) 

Jako věděl jsem na co jdu. Odcházel jsem se smíšenými pocity, ale to se dalo čekat. Když jdete na islandské drama. Jo, bylo to přesně takové. Nálada ve filmu přesně taková jako islandské počasí. Na mě možná některé scény, především ta úvodní až moc no... asi až moc art. Ale je to jejich styl a pro mě je to prostě pořád nové.

plakát

Baletní střevíčky (2007) (TV film) 

Jako drobnou povinnost ve filmografii E. Watson jsem musel. A asi nemusel vlastně... Ne, zklamání se nedostavilo, ale film už holt není úplně směřovaný pro diváky, jako jsem já. Hezké vidět Emmu hrát někoho úplně jiného. Film není špatný, pěkně myšleno. Malinko moderní pohádka, určitě si své fanoušky najde. Pro mě opravdu moc pohádka.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Jop.... End of the game.... But really great game... 100%

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Tady není skoro o čem. Tleskám ve stoje. Zpracování, humor, akce............. Spider-Man za mě dosáhl svého vrcholu právě zde a právě takto...