Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Big bang je opravdu vychytávka. A v době, kdy jsme zažili přátele a po nich How I met Your Mother, kterej se utopil v kopírování přátel pokud jde o vztahy, je osvěžující, že se big bang snaží opravdu jen pobavit. A je v tom fakt dobrej. Zajímavost - od jednoho inda jsem se dozvěděl, že Koothrapali není indické příjmení, ale název nějaké firmy.

Spartakus

Spartakus (2010)

Nejlepší seriál, možná nejlepší jakej jsem kdy viděl. Brutální kadenci intrik a boje o moc, který si nebere servítky, střídají oddychové poločasy ve formě megabrutálních jatek v aréně. Všechno co se děje v aréně i mimo ní je jeden výsledkem úmyslů lidí, pro které lidský život nemá cenu. Momentálně stojím před třináctým dílem a mám dojem, že karty jsou rozdány pro nejdrsnější střet - Spartakus bude mít konečně skutečnou příležitost pustit se do Batiata a bude to jízda. A jestli to bude jinak, budu jenom rád. Apendix: ano, bylo to tak, jak jsem předpokládal. A byl to vrchol jaksepatří. Teď (leden 2011) už se těšim na pokračovaní. Lépeřečeno předkračování.

Futurama

Futurama (1999)

Čas ukázal, že Simpsonovi jsou samozřejmě mnohem lepší, ale rozhodně Futuramě nikdo nemůže upřít švih, výborný fóry a hlavně Bendera a doktora Zoidberga. Jen teda nesnášim českej dabing, Bender vůbec nezní sebestředně a arogantně, hlavně si ani nepamatuju, jak je přeložené legendární "kiss my shiny metal ass". Kdyby to bylo udělaný dobře, tak si to pamatuju. Takže doporučuju origoš.

Cirkus Humberto

Cirkus Humberto (1988)

Cirkus Humberto je výtečná kniha a jsem rád, že zrovna v komunistickém československu se podařilo natočit úspěšnou adaptaci. Seriál je zcela vhodná forma, jako film by byl buď příliš dlouhý, nebo tak proškrtaný, že už by asi nedával moc smysl. Herecké výkony, neosekané dějové linie respektující to, co chtěl Bass sdělit jsou super. Jedině obsazení v německých rolích je trochu z ruky a hudba "od" Svobody jeve skutečnosti z devadesáti procent vykradená. Ale hodí se tam.

Velkovlak

Velkovlak (1998)

Možná bych dal míň, ale soutěž v zírání je prostě nářez!