Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Videl som zatial iba prvú sériu a po prvých dvoch dieloch som tu mal dokonca hodnotenie 5 hviezd. Lenže kvalita klesá. Aby som bol presný, prvé dve epizódy vážne bomba, ale ostatné tak o dve triedy horšie. Ja som ale človek pomerne prispôsobivý - hlavne keď chcem byť - a po tých prvých dvoch častiach som vážne chcel. Viac menej schválne som im odpúšťal menej vtipné veci, ktoré v podstate vypĺňali čas medzi svetlejšími scénkami. A s trochou potrebného nadhľadu a s trochou prinútenia samého seba, som potom videl v lepšom svetle aj slabšie chvíle. Popravde, jediné, čo mi až tak vtipné nepripadalo (nech som sa snažil jak som chcel), boli tie očné súboje, komentátori občas zadelili slušné hlášky, ale inak sa mi celý ten nápad s majstrovstvami rýchlo opozeral.... Aj napriek účasti mnohých vrcholových osobností, tejto náročnej disciplíny . :)) ()

ChandlerBing 

všechny recenze uživatele

Hojně se tu hovoří o tom, že se jedná o pokračovatele Monty Pythona. Já bych oponoval, většina skečů je založená na jiném principu než MP. Ačkoliv jsem velký fanoušek Pythonů, tak musím říct, že Big Train mě vě většině scének baví i víc. Autoři určitě z MP vycházeli ale nastavili tak trochu nový rozměr, který jsem předtím nikde neviděl. O anglickém humoru se říká, že je suchý, v tom případě v Big Train je to ten nejsušší humor, co znám. Snad mě chápete:) Mistrovství světa v zírání je ideální příklad. ()

Reklama

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Předem musím říct, že jediné, co mě na tomhle seriálu mrzí, je nízký počet dílů. Jinak je to parádní přehlídka skečů, z nichž některé jsou naprosto vynikající a těch vyloženě špatných je jako šafránu. Komu se líbil Monthy Python, tak by si tohle neměl nechat ujít! Především skeče s jeptiškami, psem vypravujícím se do kina, ministryní diskutující o novém spoji do Edinburghu, otcem, co učí syna na kole apod. mě dostaly smíchem naprosto do kolen!!! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Jako nastupce Monty Pythona bych to rozhodne nenazyval. Mel jsem tu cest videt celou 1. radu a cast druhe. Prvni je naprosto dokonala (krome 3. dilu) a druha je take moc dobra. Skece typu zokeju, masturbace v praci apod. se nedaji zapomenout. Je to naprosta bomba.... Ale jak rikam, nektere dily nebo skece hodne straci na vtipnosti (napr. Shakespearove). A co se tyce zirani, kdo nezazil na vlastni kuzi (TrpasliCon 2007), nevi oc prichazi... Dal bych 3,5, ale priklonim se vys... ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím první díl, ale nijak zvlášť mě to nenadchlo. Scénky mi nepřipadaly moc vtipné a měly odhadnutelné pointy. Uvidíme dál. --- Po druhém dílu snižuji hodnocení ze tří na dvě hvězdičky. Zatímco v prvním dílu mi přišly dvě scénky celkem vtipné, ostatní průměrné, ve druhém díle jsem se nezasmál vůbec ničemu. Další díly už sledovat nehodlám. ()

Zajímavosti (4)

  • Píseň "Big Train" byla nahrána Maxem Gregerem a jeho orchestrem. (PußyMagnet)
  • Pilotní epizoda režírována Chrisem Morrisem nikdy nebyla vysílána v plném rozsahu, některé scénky jsou rozděleny do ostatních epizod. (PußyMagnet)
  • Scéna Stare-Out (soutěž v zírání) je založena na knize Paula Hatcherera a je animována Chrisem Shepherdem. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama