Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Oblíbené seriály (9)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Kultovní záležitost! Znám pouze lidi kteří Stargate buďto milují a nebo nenávidí. Já patřím mezi skalní fanatiky tohoto seriálu a jsem na to hrdý. Nejvíce se mi líbí široké možnosti, jakými se může děj ubírat vzhledem k nekonečnosti vesmíru. A neméně jsem fascinován teretickou fyzikou v podání Carterové a lingvistikou a historií v podání Daniela Jacksona. To vše završeno akcí, dobrodružstvím a drzými hláškami O'Neila.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Sitcomy nejsou vůbec nic pro mě, ale po nuceném zhlédnutí několika dílů mě to chytlo jako málo co. Sjel jsem první tři řady za několik dní a ani na chviličku jsem se nepřestal bavit. Roztomilá, ale přesto divoká Lilly, ufňukaný Marshall, beznadějný Ted a všemu kralující a bezkonkurenční Barney.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Neskutečné napětí a promyšlenost první řady dělá z tohoto seriálu téměř dokonalý počin. Další řady už sice nedosahují takových kvalit, ale i tak jsou velmi napínavé a poutavé. Velké množství velmi kvalitních postav je jedním z největších plusů jednoho z mých nejoblíbenějších seriálů.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Při letmém přelétnutí pohledem by si člověk mohl říci: Zase jeden z mnoha podpultovních seriálů plných anglického humoru a hrůzných kulis. Při zhlédnutí jediného dílu jej však pohltí čtyři tak rozdílné a přesto tak stejné postavy, že už se od tohoto seriálu nehne. Vymýšlení jak nejlépe zabít čas, objevování záhad vesmíru a hromada sarkastických (v podobě Krytona), metrosexuálních (v podobě Kocoura) a rádoby inteligentních (v podobě Rimra) hlášek, diváka skutečně pobaví. A co na tom, že je to vlastně pořád jedno a to samé dokola

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Jedna z nejlepších seriálových klasik. Nekonečná studnice hlášek a ironie.