Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tady není co řešit dva borci IT a jejich šéfka kteří mě baví od začátku až do konce každého dílu. Miluju anglický humor!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Skvěle, skvěle!!! Lister jako poslední žijící člověk, Kocour se vyvinul z kočky, Rimmer jako hologram, Holly jako lodní počítač s IQ 6000 ( u mě má tak IQ 50), takhke jsem si je všechny představoval když jsem četl knihy ( tady vyzvihuju umění pan Granta a Naylora). Všechny my okamžitě přirostly k srdci a to tam jsou jen čtyři a opět je tu vynikající černý humor. Lister a Rimmer jsou pro mě jedny z nejvtipnějšších postav všech dob. Borci!!! :)

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Skvělý seriál o dvou rodinách kteří se moc nemusí, ale stejně se mají rádi. Nejlepší je jak se navzájem škádlí Dejna a Jejtey:) a samozřejmě je tu po ruce i srandovní Coudy : D

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Homer, Bart, Lisa, Marge a Maggie obyčejná animovaná rodinka s neuvěřitelnými, vtipnými až přímo donale vymyšlenými příběhy. Je to pro mě nejoblíbenějšší animovaný seriál všech dob! A ještě je to můj první animovaný seriál co jsem kdy viděl když by bylo tak 8 let. Skvělé a dokonalé!!!! :)

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Tohohle chlapíka jsem zbožňoval, zbožňuju a zbožňovat budu. Ten patří do zlatého fondu kinematografie. Můžu na všechny díly koukat pořád a stejně se skvěle bavím. Klaním se vám pane Atkinsone! Nejlepší díly: Všechny!!!! :)

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Rodinka jak má být holka tupá jak dřevo, žena ještě tupějšší a pak tu máme dva borce věčně nadrženého Buda. Nejlepší na konec Ela který sex se ženou bere jako bránu do pekla, ale pro mě je s Budem King! :D

Hospoda

Hospoda (1996)

Můj oblíbený serial o štamgastech, o dvou krásných servírkách, o panu výčepní kterého mám ze všech nejradši, a panu domácím kterej je pěkne vyčůranej a proto je tu pan Potměšil aby mu dal do huby. :D

MacGyver

MacGyver (1985)

MacGyver v podání Richarda je dobrý expert na všechno, který riskuje každý den krk za obyčejnou výplatu protože má rád cestování a dobrodružství. Já osobně ho mám rád, jak do všeho jde bezhlavě ale v té hlavě mu to myslí :)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Cestování vesmírem mi zachutnalo ale jenom kdyz jsou pohromadě Jack Oneil, Samanta Karterová, Daniel Jakcson a Tyjalk jinak to není pro mě SG-1 ani na ty nový díly nekoukám protoze hlavne bez Richardan Deana Andersona to nemá cenu ale i tak dávám plné hodnocení protoze tento seriál z SG- 1 týmem zbožňuju!!! čafa krý :)

Columbo

Columbo (1971)

Abych nezapomněl.......? Mám ještě jednu věc.......? Neodbytný až otravný poručík Colombo se svým nablýskaným autem, pomačkaným baloňákem, pes který se jmenuje pes a neustále kouření dotníků to je skvělý detektiv v podání Petera Falka který na konec promyšleně usvědčí každého zločinče z vražd které by je nikdo nedokázal vyřešit! Nashledanou pane! :)