Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (789)

plakát

Underground (1995) 

Kočkou se dají vyčistit boty, pokud vám je zrovna z okna nesebere slon.Pozor na ochočené šimpanze, mohou vystřelit z tanku.Stetoskop je ideální ke škrcení nepřítele, jelikož můžete zároveň sledovat jeho životní funkce..politický podkres těžko zhodnotím, nemám o tom až takový přehled ..beru to čistě jako film a ten ve mě nechal rozpačité dojmy, které přišly zhruba po 2/3 tohoto díla ..

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Na první pohled je to super, roztomilí hlavní hrdinové, polepšený liščí padouch, se kterým jsem čekal pozdější konflikt, vítězství dobrých nad zlými, ikdyž možná ani ne, neboť jsou zde predátoři zobrazeni jako primitivní zvířata, která mají problém s DNA, tak se jim přestanou dávat drogy a oni zřejmě přejdou na vegetariánskou stravu..nejsou tu opice, ptáci, vodní zvířata, všichni mají vyretušované pohlavní či vyměšovací orgány atd ..jako pohádka dobré ale ta pointa a podání už tak slavná není ..

plakát

Kingsajz (1987) 

Možná jsem čekal trošku třeskutější zábavu, soudě dle zdejších komentářů ale nakonec to byla solidní podívaná, ve které byly dobré momenty nakombinované s těmi slabšími ale jako celek to ušlo.Dám tomu ještě jedno shlédnutí a může být, že se hodnocení změní.

plakát

O život (2007) 

Dobrá kamera a tím asi pozitiva končí, pointa sice byla taky ucházející ale provedení už taková sláva není.Kotek se snažil, koktající Nvotová mi byla zkraje nesympatická, pak se to srovnalo, no a Bob Klepl zazářil v momentu kdy mu vlak urazil kebuli..

plakát

Sexmise (1983) 

Tenhle film mně vždycky dovede pobavit, pointa je pecková a nadčasová.Třeba scéna s přípravou na koupání v akvárku či co to bylo, nebo vychutnávání cigarety, odhalení Její excelence mají pořád co říct a líbí se mi to mnohem víc než současný např. americký fekální humor..velmi podařený dabing Postráneckého s Preissem.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Asi nenapíšu nic, co by tu už nebylo vyřčeno.Kamera skvělá, výprava, zvuk a lokace super ale děj má pár přehnaných momentů.Lidská vůle sice umí překonat leccos ale nemyslím že dovede vyhrát v souboji s medvědem, neutopit se ve vodě zabalený v medvědí houni a skočit s koněm ze skály na strom..škoda

plakát

Pravda zabíjí (1999) 

Napětí se dalo krájet a Eastwood to opět zvládl velmi dobře, některé z jeho pozdějších filmových děl mají sice větší hloubku a celkově je to lepší podívaná ale tohle rozhodně za zhlédnutí stojí !!!

plakát

Bídníci (2000) (seriál) 

Tohle zpracování mi přijde o chloupek lepší než předchozí s Neesonem a Rushem, možná je i obsahově rozsáhlejší a Depardieu s Malkovichem to zvládli lépe ..

plakát

Bídníci (1998) 

Rush s Neesonem perfektní, okouzlující Thurman s Danes, skvělá hudba mistra Poledourise, dobrá výprava ale zasadit děj francouzské revoluce na Hradčanské náměstí mi přišlo drobet nešťastné, proto ta jedna hvězda dolů ..

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Už dlouho se mi nestalo, abych sledoval film s takovým napětím, zatajeným dechem a plný očekávaní, co se bude dít dál.Hodně k tomu přispěla absolutní absence jakéhokoliv hudebního podkresu, ani nota..Opravdu silný zážitek, který mi zůstane v povědomí hodně dlouho!!!