Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Sjel jsem prvních pět řad a nemůžu napsat nic jinýho než skvělý. Kůstka je neuvěřitelná, její naprostá přímočarost, totální logika a naprostá absence smyslu pro humor je odzbrojující. A i když jí Booth občas nestíhá, tak ji doplňuje skvěle. Některé díly jsou slabší, ale většina má sílu, je to drsné, ale zároveň i vtipné a trocha lásky tam je taky... Dobrá volba pro ukrácení volného času, u tohohle seriálu ani zas tak nevadí, když se pár dílů vynechá.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Hodnotím pouze první sérii - excellentní seriál plný zvratů, výborně vypointovaný a promyšlený. Solidní a sympatičtí herci, fajn muzika, první řadě není moc co vytknout. Druhá séria byla tak brutálním sešupem dolů, že jsem po cca čtyřech dílech přestal sledovat a do hodnocení nezahrnuju.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

4-8-15-16-23-42 - ve Sportce jsem na to nevyhrál. Tohle je jeden z mála seriálů, který jsem hltal od prvního do posledního dílu poslední série. Nejsou tu téměř hluchá místa, další série kvalitou nijak výrazně neupadají. Postavy jsou vykreslené podrobně, vše do sebe postupně zapadá. Nelituju hodin u tohohle strávených. Jen škoda toho konce, naprosto vybočuje ze všeho předtím a je takový slaboduchý.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Skvělý seriál, kterého jsem jako chlap poctivě odkoukal šest řad. Solidně propracované postavy, drama i vtip..

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Kult, netřeba hodnotit. Al bojující proti větrnejm mlejnům ( vlastně proti celý svý rodině a hráblejm sousedům ), beroucí všechny porážky s letargií jemu vlastní a v každým dalším dílu jdoucí zase do boje za aspoň nepatrný úspěch v životě. Kdo bude tvrdit, že tohle není ze života, ať nekecá, aspoň v něčem se tady musí poznat každej. Sitcom o rozvrácený rodině která dost zvláštním způsobem drží pohromadě ( hlavně když z toho kouká nějaká výhoda ). Takže ruku za pásek u kalhot a bojovat dál aspoň za krapítek štěstí.