Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Rodina Sopránů

Rodina Sopránů (1999)

Sopranovi, to je "běh na dlouhou trať". S postavami jsem se postupně sžíval, až mi řada z nich dokonce přirostla k srdci (a to vlastně všichni žijí ze zločinných peněz). Strýček Junior, Tonyho "luxování" lednice, jeho přidrzlé děti a manželka, která dělá jakoby o ničem nevěděla, protože se jí líbí pohodlný život (mimochodem její nebezpečný románek s Furiem - to je teda srdcerváč), atd... Není snad slabý díl, já jsem všech pět sérií shlédl bez dechu a už se těším na šestou. Hm, jenom mi není jasná jedna věc: často se objevuje v souvislosti s tímhle seriálem slovo "humor". Tomu nerozumím, já ho tam tedy (až na pár vtipných okamžiků) vlastně neobjevil. Nevadí. Bez sebemenších pochyb dávám 100 procent!

Řím

Řím (2005)

Co čekám od seriálu? Vztahy, rozchody, nepřátelství, lásku, dobrodružství, sex? Nevím. Jedno ale vím jistě: všechno, co jsem chtěl, jsem v tomto seriálu našel. Netvrdím, že je to věrná historická freska - proboha, je to seriál. Netvrdím, že je to umění z nejvyšších - to jsem ani nečekal. Přesto jsem se bavil, těšil jsem se na další díly a ani druhá série mě nezklamala. Naopak. A to je hodně! 90%.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Přestože se mi líbí ženy a jsem muž, tak teda agenta Coopera bych z postele nevykopal!!!:o) Tak já pořád říkal jak je to trapný a ať se o tom už všichni sakra nebavěj (říkal jsem to asi proto, že jsem několik dílů vynechal a pak už jsem se "nechytil"). A když to teda dávali podruhý, tak že to teda zkusím... Jak já trpěl, jak jsem se kroutil...aby už byl další díl. Já se prostě do celýho seriálu zamiloval. A samozřejmě jsem nemluvil o ničem jiném.

Kancl

Kancl (2001)

"už se zase řežou!" to není možný. jak tohle mohl někdo vymyslet?

Tráva

Tráva (2005)

70/100 - zábava na sobotní večer bez nějakých vyšších ambicí - ne hloupá!