Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepší seriál. Netvrdím, že každý díl je dokonalý, ale jako celek jsou Přátelé prostě někde, kam se jiný seriál nikdy nedostane. Skvělé spojení humoru a životních osudů 6 nerozlučných přátel z New Yorku. To je důvod, proč se každý den těším, až si večer zapnu TV, proč přetrpím i ten nejzkaženější den, i to, že jsem se v tomhle světě ještě nezbláznil. Jsou to ty příběhy ze životů 6 obyčejných lidí, které se nám zdají být tak podobné a později tak odlišné a nereálné. Je to ta potřebná relaxace v podání těchto úžásných postav, z nichž každou mám rád, po které si řeknu, že i zítra se mám zas na co těšit. Jsou to ty jedinečné příběhy, které by jsme taky chtěli zažit, ty oblíbené postavy, jímž fandíme, ta nepopsatelná atmosféra ..... to jsou Přátelé.

Seirei no moribito

Seirei no moribito (2007)

Seriál může být dobrý, skvělý nebo úžasný. To ale není tento případ. Seirei no Moribito jde totiž ješte dál. Má v sobě jakési neobyčejné kouzlo, které ho povyšuje někam mnohem výš. Perfektně promyšlený, originální příběh japonské mytologie doplňuje nádherný hudební doprovod a to vše ve skvělé animaci. Ale to je jen chvála, kterou můžete slyšet všude, prostě kdo neviděl nepochopí. Z postav seriálu bych vyzdvihl samozřejmě především Balsu, ale také věštce Shugu, který jako první pochopil, že obě strany vlastně bojují za stějnou věc. Seirei no Moribito je bezesporu nejlepší animovaný seriál, který jsem kdy viděl a také jedním z nejlepších seriálových počinů všech dob.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Asi tak od 3 do 12 serie naprosto perfektní. Kdybych mel do hodnocení zahrnout i pozdější serie, bylo by to podstatne horší. Hodnotím tedy pouze do 12 serie, tou pro mě Simpsni skončili.