Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Je to 3 roky nazpět, co jsem tento film viděla. V té době jsme neměla nejmenší potuchy o existenci ČSFD a tudíž ani o tom, jaká perla mezi filmy "Vykoupení" je. Jenom jsem věděla, že je to ten nejlepší film, co jsem do té doby viděla, a že musím vidět všechny Freemanovi filmy. Viděla jsem ho nespočetkrát a stejně se na něj podívám znovu.

Sedm

Sedm (1995)

No pustit si tento film v jednu v noci bylo buď zatmění mysli nebo setsakramentská odvaha. Alespoň to ukázalo, jakou sílu má ta depresivní atmosféra, na které film stojí. Neustálý děšť, přítmí a opravdu ohavná místa činu... O hereckých výkonech ani nemusím mluvit - Freeman je brilantní od první chvíle a Pitt se zde ukázal jako pan herec. Finále mě nedostalo tolik jako scéna s "líným" - ano dalo se to čekat, ale stejně jsem se lekla jako nikdy u žádného filmu. Netřeba dodávat víc.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Co na to říci? Mě osobně se to líbílo víc než Kill Bill - možná to bylo úderností děje, možná tím skvělým soundtrackem nebo Pittovou geniální "italštinou" Pro mě večerní lahůdka, která si udržela mou pozornost až do konce - a to se cení.