Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (482)

plakát

Paví král (1978) (TV film) 

Řekla bych takové  moderně hodně poetické, vlastně až do dnešní doby.... Kouzelná ryba vypadá opravdu jako kouzelná ryba, koráb na moři v zapadajícím slunci nemá chybu... kostýmy jsou boží a pohádka je pěkná. Tajemství, láska, věrnost, rodinná pouta zvítězí. Určitě se koukněte :-)

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Ach jo Eliško... to huhlání je strašné...jinak samozřejmě herecky super. Za mne skvělé fantasy. Moc povedené. Vtipné, napínavé, překvapivé, propojené... moc se mi to líbilo. Škoda že zmizela druhá Amelie :-)

plakát

Jako letní sníh (2021) 

Uhranutá... téměř uhranutá jsem se koukla na tenhle film. Na to kolik toho musí lidé vydržet a nezbláznit se. Ta pokora a moudrost s kombinací tak dokonalého a ryzího herectví Aloise Švehlíka a Igora Bareše v hlavních rolích.... to je opravdu magická kombinace obou hereckých es.  A lokace, kamera, kostýmy, děj, hudba  zasazená do jejich debaty a zapředené nitky jejich osudů...to se nesmírně povedlo. Doslova jsem se od toho filmu nemohla odervat. Přikoval mě vším. Láskyplnou Milenou Steinmasslovou, ...Davidem Švehlíkem, který vzdává čest rodinnému jménu..... Srdečně děkuji... jste všichni pašáci :-)

plakát

Zakletá jeskyně (2022) odpad!

CO TO BYLO?  Mám dětskou duši, ale to byl masakr. Spousta spousta nenávazností, nepohádkovosti, nelogičnosti, chaosu a TOTÁLNÍ plochosti povah.Jména nezapamatovatelné. Král umírá bez povšimnutí a starostlivosti na trůnu obtěžkán obrovskou korunou. Moudra evidentně rozdává pět minut před smrtí.  Oba princové protivní fracci. Jeden zmizí na celou zimu bůhví kde. Zbraň odevzdá starci jen tak bez kladení odporu a v klidu odchází KAMSI. Objeví se po tuhé zimě a je téměř moudrý a pokorný. Druhý peskuje holku co ho zachrání a stará se o něj. Prozře a zamiluje se po JEDNÉ prodělané horečce. Holce vemou oslíka, aby táhl dělo... protože opravdu neměli u královského dvora čím dovézt dělo ke skalám. Karel Dobrý není dobrý, je přehnaně protivný a uječený. Král sedí na smrtelném trůnu s bytelnou korunou a moudra rozdává synům na poslední chvíli.... prostě NE. Utahané, uječené .... tohle nezachrání ani záběry na kopce a hory. Koukali jsme s rozčarováním....:-(

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Řekla bych jediné. Smích a mírné mrazení se prolínaly. A to je pohádka ne pro dětičky, ale větší děti a nás dospělé s duší větších dětí. Tak pojaté čarodějnice, oběšenec, smrt a věštba dubu ...to bylo moc příjemné mrazeníčko. A vtipné přestřelky mezi Hudrovalem a Ludvíkem či mezi královnou a králem...se mi neskutečně líbily. Za mne nádherná hudba, kostýmy, triky... Trošku mi vadily ty ušišlanice, ale pak ten přerod v to, že se jim nejdřív směješ a pak z nich jde fakt strach... nebo strach z oběšence a pak vlastně nesměle odchází za smrtí...to bylo fajn. A těch 7 bytostí? Rytíř? Běta? Růženka? Zlatovláska? Oběšenec? Hrobař? Smrt? Jááá děkuji. Konečně pohádka kde je světlo i tma, smích i strach, život i smrt. :-)

plakát

Případy 1. oddělení - Laborant (2014) (epizoda) 

Tak to jsme doma vyprskli smíchy, když kluci vpadli do toho sklepení... to nemělo chybu :-) :-) I to jak to žehlili :-)

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Sice se zpožděním ,ale s o to větší úctou k řemeslu těch co to stvořili, zahráli, ale i geniální hudba....no a hlavně k práci policajtů. Smekám :-)