Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Způsobit hromadnou otravu je tak snadné. Kdo vyhrožuje velké firmě? Mandle v obálce, kterou dostalo ředitelství velkých čokoládoven, znamená ohrožení pro celé město. Kdo stál za jedním z velkých vyděračských případů uplynulých let? (Česká televize)

Recenze (32)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší díl? Ba právě naopak…Jasně, nejsou tady žádné mrtvoly, rozčtvrcená těla ani úchyláci či narkomani, ale jde o obyčejné vydírání. Bohužel z postavy Polívky si dělali prdel, ale on jim ukázal společně s Vladykou, že nejchytřejší a nejtupější dokáží pachatele chytit lépe, než celá výjezdovka…I díky tomu, že pachatel byl vážně ňouma, který se snažil zachránit rodinu před exekucí – to ho ale neomlouvá, leč šel na to blbě…Regina Rázlová nám sakra zestárla, ale pořád je to šarmantní dáma, která podala velice přesvědčivý a usměvavý výkon – jasně nejlepší na celém díle. Plíšek (Polívka) je legenda a Sršeň alias Zeman pobavil… ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panečku, to byl díl! Naprosto úžasný. Nešlo tu o žádné nebezpečné terno, ale venkonce docela vtipný příběh vyděrače amatéra, který je svou obětí zatlačen do úzkých, přesto se mu podaří získat peníze a policajty oblafnout. Jenže ne všechny. To by tu nesměl být protřelý skoro důchodce Plíšek, který svou starou metodou přijde na totožnost i motiv pachatele a pak už si pro něj jen v klidu počká. Spousta scén je tu milých a dokonce i velmi vtipných. Nesmírně podařený a hlavně totálně pohodový díl. ()

Reklama

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víťa Sršeň se představí do telefonu jako Zeman (po spatření fotografie Miloše Zemana na titulní straně novin). Paní na druhé straně reaguje: Vy jste od pana Drahoše, že? Sršeň alias Zeman s tím souhlasí. Tvůrci seriálu nemohli tušit, že jistý pan Drahoš se o několik let později postaví do voleb právě proti Zemanovi. Tato náhoda mě celkem pobavila. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Rozhodně jeden z těch slabších dílů. Jednak nebylo dostatečně atraktivní téma samotného vydírání. A jednak mě extrémně sral zcela nevěrohodný herecký výkon Reginy Rázlové, která na mě působila absolutně klidným dojmem a nelíbil se mi ani výkon samotného pachatele, ale ten naštěstí, na rozdíl od první zmíněné, moc prostoru nedostal. Taktéž bylo vyústění celé situace nesmírně průhledné a od počátku epizody bylo jasné, že za vydíráním bude stát buď ukřivděný člen rodiny, nebo bývalý zaměstnanec. [40 %] ()

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná paní ředitelka, která se jen tak nenechala zastrašit, ale nejlepší je samozřejmě Plíšek. Toho kdyby první oddělení nemělo, tak jsou úplně nahraný. Samozřejmě Korejs největší debil, ale v téhle epizodě mu to aspoň ředitel dává aspoň trochu sežrat a to se cení. Jinak zase kvalitní epizoda jako všechny. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Kriminalista Plíšek (Boleslav Polívka) vysloví o podezřelém Honzákovi (Petr Lněnička) informaci, že má deset let starého Seata. Honzák vlastní automobil Seat Ibiza druhé generace, který se vyráběl v letech 1993-1999 a v době, ve které se seriál odehrává, tedy v roce 2014, tedy muselo být autu již nejméně patnáct let. (Martin_L)
  • Obchodní zástupkyně píše telefonní číslo na levý okraj lavičky, v dalším záběru je číslo uprostřed lavičky a daleko větším písmem. (H4dos)
  • Pokud by celá částka první splátky byla v bankovkách nominální hodnoty 200 korun, tak by taška vážila přibližně 17 kg. (H4dos)

Reklama

Reklama