Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (6)

Velká ryba

Velká ryba (2003)

Když mladý Edward (Ewan McGregor) přistane v Koreji, břichomluvec a jeho loutka mluví tagalštinou (jazyk Filipín), zatímco siamská dvojčata a Edward mluví kantonštinou (čínský dialekt). Vojáci, kteří posléze vytáhnou břichomluvce z pódia, mluví mandarínskou čínštinou (jazyk pevninské Číny a Tchaj-wanu), zatímco ostatní vojáci mluví korejštinou.

The Collector

The Collector (2009)

Když "Sběratelova" (Juan Fernández) dodávka narazila do sanitky, která vezla Arkina (Josh Stewart) do nemocnice, její přední část byla zcela bez poškození. Žádné poškození nejevila ani sanitka po několikerém otočení přes střechu.

Vražedná stěna

Vražedná stěna (2008)

Na začátku filmu, když Luisa (Johanna Wokalek) sleduje zprávy, hlasatel říká, že v severní stěně zemřeli Max Mehringer a Karl Sedlmayr. Oproti skutečnosti jsou jména opačně, správně jde o Karla Mehringera a Maxe Sedlmayra.

Vražedná stěna

Vražedná stěna (2008)

Jakmile Luise Fellnerová (Johanna Wokalek) a její šéf, pan Arau (Ulrich Tukur), dorazí na Eiger, místní průvodci stojí před hotelem propagující své služby pro turisty. Jeden z průvodců si všimne páru horolezců v davu. "Podívej se, kdo přijde," říká, "Bartolo Sandri a Mario Menti." Kolega průvodce mumlá: "Další párek bláznů. Přijedou ve vlaku a odjedou v rakvi." Tito dva italští horolezci také zemřeli na severní stěně 21. června 1938.

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2 (2013)

Když Mindy (Chloë Grace Moretz) střílí pistolí do střechy únosců, zevnitř vidíme otvory různě daleko od sebe. Poté se však v následujícím záběru chytá děr po kulkách, avšak díry jsou vzdáleny přesně na její prsty.

Reklama