Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (362)

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Nuda s Jumanji to nemá nic společného, málo vtipný a vůbec tenhle film je pro děcka a očividně jich je na ČSFD hodně.

plakát

How It Ends (2018) odpad!

Hotovej seriál. Je to nedopečené a nechtutné. Konec je céčkovej. Scénárista asi hulil špeka, když splodil něco takového.

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) odpad!

,,My budeme pracovat, ale až se pěkně vyspime." Pořád by se měl jmenovat zkažená mládež. A ten Gay byl tragickej.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Je to takovej béčkovej film, kterej se snaží vsadit na efekty. V podstatě se tam nic neděje jen se tam kecá nic víc. Nejzajímavější byla podle mě opice v kulichu a ve svetru. Celá série planeta opic šla do kytek když se objevil REMAKE. Že děj se odehrává v lesích je, aby uštřili na rozpočtu.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Já se bavil dobře, skvělá heterosexuální komedie. Hvězdu navíc jsem dal za známé postavy ze seriálu, které se ve filmu krátce objevily. Nejlepší byli vtipy na metrosexualitu.

plakát

Tvář vody (2017) 

Ubohost, pár emocionáních scén tam bylo, ale to z něj nedělá dobrej film. Guillermo del Toro by se měl držet horrorových filmů. Místo, aby nám objastili co je tozač odkud se to vzalo, tak tam dávaj 95% emocí, žádný flashbacky, žádný adrenali, Určitě to není Thriller ani horror. CSFD je jedna veliká komerce.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

. Ve filmu je spoustu nesmyslných scén, natahovaní Ve filmu se neobjevuje ani nakažení. Třetí díl je zkrátka o něčem jiném. Je to nejslabší díl z celé série. To hodnocení filmů je hodně komerční A UŽ SE NA HODNOCENÍ FILMŮ NEKOUKÁM.

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) 

Nevím po které stránce mám pořada hodnotit, ale prezident Zeman to Drahošovy pěkně nandal. Atmosféru skazilo pár nevyřvanej hlasů v pozadí proti Drahošovy. Líbil se my výraz Horáčka. Česko hledá prezidenta my přišlo zaměřené na studenty a jejich show Česko hledá superstar. Pořad budí mezi politickou debatou a show, nicméně pořad mi přišel nakloněnej k Drahošovy, nebot nejčastější voliči jsou právě studenti, kteří jsou vlastně i na CSFD. Říkám užijme si ten pořad, nedělejme z toho show a budme k oběma oběktivní.