Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (253)

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Tak nevím, první díl byl fest nudný. Udělám revizi po druhém díle.

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Nevím, co si o tom mám myslet. *možný spoiler* Opět se emerická reality show nevyhla zběsilému a bezmyšlenkovitému plánu ženských hráček převzít otěže. Ale tentokrát si navíc kryli záda hráči podle barvy pleti. Nevidím důvod, proč bych měl víc věřit své "černé sestře", než doposud čestně hrajícímu hráči. Jako běloch to asi nemám šanci pochopit. Ale srát mě to může...

plakát

Eliška a Damián (2023) (seriál) odpad!

Před úplným dnem to zachránila jen zásah samotného CSFD, který na nějakou dobu znemožnil hodnocení. To je mimochodem pěkná blbost hodná scénáristů Elišky a Damiana.

plakát

Černé zrcadlo - Mazey Dayová (2023) (epizoda) odpad!

Debilita všech debilit. Tenhle díl je jeden z těch, který dělá skvělému seriálu hanbu.

plakát

Ochránci (2017) 

Lepší než Avengers. Mic drop...

plakát

Simpsonovi - Bart vs. Itchy & Scratchy (2019) (epizoda) odpad!

Bláto k zblití. Už se tyhle sračky nevyhnuly ani tak skvělému seroši. A Líza se opět ukázala jako nejhorší postava seriálu. To tvrdím už od prvního dílu.

plakát

Černé zrcadlo - Nenávist národa (2016) (epizoda) 

Nejslabší díl série. Délka kratšího celovečeráku, ale je to hrozná nuda. Musel jsem se na to dívat na etapy a dalo mi hodně přesvědčování, abych to dokoukal.

plakát

Ničitel Conan (1984) 

Hele jako sám od sebe si to nepustím, ale když to poběží v telce, tak se klidně kouknu. Nijak mě to neuráží, i když je to laciný až hanba.

plakát

Čarodějnice školou povinné (2017) (seriál) odpad!

Bláto a hnus. Bella (to jméno je oxymóron jako prase) je otřesná a zbytek hereckého ansámblu to rozhodně nezachraňuje. Herecký um nulový víceméně od všech. Trapný scénář k tomu. Zlatý původní seriál.

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) 

Tady máš, Olivere, 4 hvězdičky a buď rád, že mám pro podobné filmy slabost, protože ve mě dřímá podezření, že sis je nezasloužil. Formální experimenty jsou fajn, ale epileptická zběsilost bez ladu a skladu je zase trochu moc. Téma bylo fajn a herci byli skvělí, ale kolik je takových filmů? Tohle pro mě kult není, pardon.