Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Horor

Recenze (20)

plakát

TY - Série 3 (2021) (série) odpad!

Dávám odpad za agitku kolem očkování a moralizování. Chce se mi zvracet. Na seriály se člověk dívá proto, aby se odreagoval od reality, těch dvojsmyslných keců kolem covidu, očkování a sraček už bylo dost, i když to rádoby maskují za spalničky. Do seriálů jste to ještě nenasrali. Takhle zničit seriál po dobrých prvních dvou sériích je k zblití.

plakát

Linie horizontu (2020) 

Tři hvězdy za herecké obsazení, jinak je to výsměch hercům, takový shit scénář. Smlouvy museli podepsat patrně pod sedativy.

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

Marfuša si vzala draka za muže a odjeli do Modré laguny, kde žili šťastně až do smrti. Dvě hvězdičky za povedeného draka. Od ruské pohádky jsem čekala víc, než splácaný příběh retrospektivy, snů a reality, ve kterém by se ztratil i lovecký pes s kompasem v nose. Předvídatelný děj, nesympatický hlavní hrdina, ukňouraný traged a jeden čtyřnohý mutant mývala a opice k tomu.

plakát

The DUFF (2015) 

Klišoidní středoškolská fenomenální blbost, ale tak dobře natočená, že jsou čtyři hvězdičky skoro málo :) Příjemná oddychovka, co nenudí a trošku vám šprtne do svědomí. Vyhrocené situace a občasné přehrávání hlavní hrdinky, což byl asi záměr, aby byla ta trapnost fakt vidět, beru s rezervou, ale jinak je to po dlouhé době zase konečně povedená americká teenager komedie.

plakát

Lidé zítřka (2013) (seriál) 

V pořadí, pro mě již druhý seriál, končící otevřenou první sérií, který mě oslovil nejen zajímavou myšlenkou, ale vesměs i na seriál velmi dobrým zpracováním. Hold mi není přáno. Každopádně je to seriál pro příznivce sci-fi příběhů, i když v ohledu na fakt, že pár takových jedinců už určitě někde běhá po světě :) ne-li s ještě většími schopnostmi, není to zase tak neuvěřitelné sci-fi. Obsazení velmi povedené a herecké výkony taktéž velmi zdařilé. Až na pár výjimek a sem tam nějaký ten střihový wtf zkrat jsem nadšena. I mistr tesař se občas utne, nicméně tvůrci filmů by se na ty svoje díla měli někdy podívat očima diváka, někdy je to fakt slušný megaeror :)

plakát

Bez kalhot (2012) 

Co se týče tématu příběhu, některých dialogů, herecké obsazení i herecký výkon dvou hlavních mužských představitelů, je snímek velmi sugestivní a z pohledu psychologie postav měl i dost velký potenciál, ale nedokázal ze mě vydolovat víc, než dvě hvězdy. Celé mi to nějak znechutilo blíže nespecifikované IQ některých naolejovaných jedinců. Ani vlastně nevím, co jako má být sexy na vypatlané gorile v oblečku Tarzana nebo krokodýla Dundeeho s vyholenýma nohama.

plakát

Nakažení smrtí (2008) odpad!

Tak trochu parodie na Prison Break, jen v psychiatrické verzi. Když už je film o ničem, bez logiky a bez pořádného děje, někdy na dokoukání filmu stačí aspoň zajímavý dobře hrající herec nebo herečka, v tomto případě to nezachránil ani Jesse Metcalfe. Předpokládám, že se na konci všichni požrali a skončilo to stejně stupidně jako to začalo.

plakát

Bezohlední (2014) (seriál) 

Po dlouhé době zase jeden normální seriál, který nemusí mít lítající hrdiny, proudy krve a snůšku drsňáckých keců. Pochopitelně ti, co tohle hledají, budou pravděpodobně velmi zklamaní, protože to není zase tak moc krimi, jak se popisek k seriálu tváří, ale spíš je to seriál o životě dvou právníků, kteří mimo soudní síň zapomínají na kariéru, rivalitu a soutěživost a přestávají hrát hru kdo z koho. Anna Wood i Cam Gigandet se skvěle doplňují, působí přirozeně, až jim to člověk fakt věří. Cam Gigandet zde měl konečně možnost ukázat, že umí hrát i klaďase a nemusí hned každému rozbít hlavu :) Konec první série krásně vygradoval a je tedy dost velké zklamání, že se další série neplánuje.

plakát

Catch Hell (2014) odpad!

Wtf.....? Určitou podobnost pozoruji s filmem "V zajetí teroru" a svým způsobem i s filmem "Ztráta paměti", pokud jich není ještě víc. Ryan si pravděpodobně libuje v mučení a brutalitách, jinak si to nedokážu vysvětlit, že si takový humáč napíše a ještě se do něj obsadí. To už trošku hraničí s masochismem. Za mě zbytečný film a když už brutalita, tak aspoň domyslet. Nevím, jestli by mu ještě kdy nějaký chirurg dal do pořádku rozdrcenou ruku, kterou mu nějaký psychopat rozmlátil tlučkem na maso a nebo nechápu proč by mu měl kořen intaktního zubu do pár hodin po vylomení černě zahnít v puse. Možná by se stačilo před takovou rádoby strašidelnou scénou informovat u zubaře a netočit blbosti.

plakát

Rváčův deník (1995) 

Nevím jestli je Leonardo tak dobrý herec a nebo má takové štěstí na dobré filmy, že je téměř celá jeho filmografie jedna velká červená smršť. To druhé je asi také důležité, nicméně neskutečný talent se mu prostě nedá upřít. Fascinuje mě jeho přirozenost a naprostá uvěřitelnost. Pravděpodobně musí být tak trošku blázen :) protože normální člověk přeci nemůže být tak sugestivní. Přijde mi, že pro něj není žádná role ani postava dost komplikovaná, on zahraje prostě všechno. Takže opět nemůžu jinak, za film dávám tři *, za herecký výkon pět *.