Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 011)

plakát

Takhle to děláme v Moskvě (1986) 

Až do titulků jsem si myslela, že to jsou ruský herci, akorát ten hlavní mi byl nějak povědomej ...

plakát

Malá bubenice (2018) (seriál) 

1. překvapení : osoba režiséra. 2. překvapení : tohle už někdo natočil a proč teda znovu ? Jasný, pro pana S. by skoro každá udělala cokoli. Palestinské hnutí mě fakt nebavilo, fráze a fráze, ten závěr s Chalilem to bylo naprosto směšný...hlavní herečka geniálně hrála na pomezí arogance/nasranosti.

plakát

Klan Gucci (2021) 

Lady Gaga je fakt dobrá, Driver v zajímavé roli plachého dědice impéria GUCCI. Proč to ale bylo TAK dlouhé ?

plakát

Tokyo Vice (2022) (seriál) 

Moje fascinace Japonskem v 90-tých, učení se jazyka a čtení všeho relevantního, pozdější nápady odjet tam jako společnice...tenhle seriál je dokonale vypiplaný a vytuněný reálným popisem fungování systému.  Skvělé obsazení, lokace, záporáci, postavy mají prostor na své příběhy, japonština, no celkově se nemůžu dočkat pokračování.

plakát

Cesta domů (2021) 

Matko země, kořalka je ve mě... jediná chvíle, kdy to bylo vtipný, když se Hanák válí v listí ožralý u potoka. Celkové vyznění bylo spíše depresivní. Karikovaný popis života na vesnici - chlastání, děj na úrovni televizních událostí v regionech...nejlíp to zahrál Vorel ml. a jeho filmová žena, uřvanou Holubovou už fakt neee. U eso vsuvek nebylo jasný, co je parodie a co tím kdo chtěl říct a proč to tam vůbec bylo.

plakát

Bourák (2020) 

Jiný účel, než udělat film s kámošema, to asi nemělo. Tolik práce a peněz vyhozených z okna. Nejlepší byla Veronika Marková - jako neherečka je všechny strčila do kapsy.

plakát

Krajina ve stínu (2020) 

Slámovi jdou filmy o divnolidech, ale historická témata už prosím ne. Něco tak nudného, schematického a zbytečného jsem dlouho neviděla. Nacpat do obrazu a děje co největší počet postav, odškrtnout si charaktery figurek a přidat trochu násilí, to fakt nefunguje.