Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Johnyho mám ráda proto, že je nezaškatulkovatelný. Skoro každá postava, kterou hrál, byla hrozně výrazná, a jemu se podařilo zahrát každou jinak. Každou perfektně, ať už to byl pirát, cukrář v cylindru, cikán, kloboučník, holič nebo detektiv.

Rudolf Hrušínský

Z českých herců ho mám nejradši. Vyrůstala jsem na pohádkách, kde Rudolf Hrušínský hrál, ale na to, že je to pan Herec s velkým H jsem přišla až když jsem se dostala k jeho starším filmům, jako třeba Spalovač mrtvol... což mi mimochodem přijde jako herecký výkon v našich končiných dosud nepřekonaný. Je přímo potěšení sledovat, jak Rudolf Hrušínský dovede zahrát všechno od úředně potvrzeného blba Švejka až po pošahaného Kopfrkingla se stejným výrazem ve tváři, jen pouhou změnou intonace hlasu. 

Owen Wilson

Owen je prostě fantastický, ať už se jedná o praštěný komedie s Benem Stilerem nebo Jackie Chanem, nebo seriózně míněný filmy jako Půlnoc v Paříži. Prostě sympaťák.

Mark Strong

Mark má charisma na rozdávání. Miluju, když hraje záporňáky.

Robert Downey Jr.

Mám strašně ráda tu jeho drzost. Navíc je to pěknej chlap, co s věkem zraje jak víno.

Brad Pitt

Brad Pitt mě začal bavit, až z něho přestal být takový sexsymbol. Jeho výkon v Inglorious Basterds byl fenomenální :-D

Adam Sandler

I když jeho filmy rozhodně nepatří mezi inteligentní nebo trapných vtipů prosté, tak je mám ráda a vždycky se u nich zrelaxuju a zasměju se. Adam je nepříliš dobrý herec, který prostě zaplnil díru na trhu. A taky je to sympaťák.

Tom Hiddleston

Tom toho zatím ve své filmografii moc nemá, ale všude, kde hrál, mě zaujal. Je to neuvěřitelně talentovaný, charismatický herec a má hrozně příjemný hlas (kdyby nahrál nějakou audioknihu, tak ho poslouchám pořád a pořád). Doufám, že se nezahrabe v nějakých Hollywoodských kravinách, byla by ho škoda.

Bruce Willis

Tak abych měla ve své topce od každého něco, tak tady rozhodně nesmí chybět můj nejoblíbenější herec akčních filmů.