Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Pořady (7)

Buly

Buly (1992)

Hokej je jeden z mejch nejoblíbenějších sportů a extraligu sleduju celkem podrobně a BULY mi dává největší přísun aktualit z českýho hokeje. K přímýmu přenosu vybranýho zápasu navíc sestřihy ze všech dalších stadionů, rozhovory, aktuální vysledky, zlatá helma, elektronická tužka atd...ale hlavně super komentátoři a moderátoři!!!!!!!

Top Gear

Top Gear (1978)

:D:D:D Neskutečný :D:D:D co oni dokážou vymyslet, to mi hlava nebere. Jak do sebe ryjou, jak se pořád vymlouvaj...prostě bomba. Nejzajímavější testy a pokusy s autama, spousta celebrit a výbornej Stig, ze kterýho tam dělaj největšího fantoma silnic:) Výborný zpestření díky speciálním dílům!!! Náhražky jako Fifth Gear nebo Top Gear USA jenom kazej jméno a reputaci tomuhle peckovýmu originálnímu Top Gearu.

Ninja Faktor

Ninja Faktor (1997)

To je něco! Ty lidi jsou neskutečný, ale hlavně jsou tak skromný, prostě japonci no! Zajímavý je, jak se dráha za ty roky změnila, vážně téměř k nepoznání a myslim si, že teď nasadit tu první dráhu, tak je minimálně v každym turnaji tak 5 vítězů!!! Tahleta poslední je fakt "skoro" nepřekonatelná, hlavně třetí úsek, to je fakt zlo! Makoto Nagano, Šinži Kobajaši, Tošihiro Takeda, Šingo Jamamoto, Judži Urušihara, Katsumi Jamada, Hitoši Kano atd...všichni neskutečný frajeři...

AZ-kvíz

AZ-kvíz (1997)

Podle mě nejlepší vědomostní soutěž, taková originální a normální. Snad ještě pošlape dlouho...jo a pro uživatele Tom Riddle...doufam, že za ty roky už víš proč!!! :D :D

Taxík

Taxík (2008)

Doufam, že se třeba jednou taky svezu! Snad s Alešem Hámou abych se dobře pobavil a nebo ještě líp, s Mončou Absolonovou abych...no, se mohl dívat na něco hezkýho a sympatickýho:)

Den D

Den D (2008)

Za první serie jasnej plnej počet hvězd...a to za složení Okamura, Bérová, Bartoš, Nováková, Pilný!!! Za další serie ubíram hvězdu jenom kvůli tomu plešatýmu blbcovi, co sedí úplně v pravo, no to je ale idiot namistrovanej!