Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nepřekonatelnej komediální seriál!!! Jsou převážně zavřený v bytě nebo v kavárně a vlastně jenom mluví a nic pořádnýho nedělaj a stejně u toho umírám smíchy! Všechny díly jsem viděl minimálně 3krát a některý díly možná i milionkrát:-) Teorie a Matka jsou super, ale tohle nemaj šanci překonat...

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Když odvysílali poslední díl Přátel, tak jsem myslel, že to je konec světa!!! Že už nikdy nebude nic podobnýho, tak zábavnýho. Díky bohu, že je to naopak...super seriál, kterej má sice do dokonalosti Přátel hodně daleko, ale děkuju za něj tvůrcům, hercům a všem ostatním, kdo se na něm podíleli, zachránili jste mi život:-)

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Nedam dopustit na tenhle druh humoru, tim myslim takovej debilní humor!!! Je to naprostej opak Big Bangu, kde jsou všichni geniální a lidi těm kydům vlastně nerozumí, ale zasmějou se. Tady jsou "všichni" totálně vypatlaný, hlavně Randy:), a to se mi zamlouvá tak nějak víc! Úplně všechny díly jsem neviděl, ale ty co jo, tak na ně nemam kritickýho slova...

Fresh Prince

Fresh Prince (1990)

Rebel, kterej vletí do snobský, papalášský rodiny a ukazuje jim jak se bavit životem, tak to baví i mě! Will Smith se tady odráží ke snový kariéře, ale i kdyby zůstal jenom u Fresh prince, tak v mejch očích je to pořád top herec. Tady jsem si ho zamiloval a Carlton tu skvělou zábavu tohodle seriálu ještě umocňuje nadruhou!!!

Studio 30 Rock

Studio 30 Rock (2006)

Liz Lemonová je nejlepší šéfka na světě, Jack Donaghy je nejlepší šéf na světě...spojte to a přidejte Tracyho Jordana, kterej už jenom ksichtem zajistí zábavu, a máte vážně vyjímečnej a originální seriál. Jasně, že bez ostatních postav by to nešlo, ale kostru zábavy tvoří hlavně tihle tři!!!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Ideální seriál pro fajnšmekry!!! Tohle je seriál, kterej u nás oslovil ohromnej počet diváků, což se mi líbí, protože neni tak komerční jako jiný seriály...všechny díly jsem viděl určitě minimálně tak osmkrát a klidně přidam dalších 100000000000 shlídnutí každýho dílu a vůbec se mi to neokouká.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Asi nikdy se neodhodlam pustit si popořadě všechny díly, to bych taky u toho počítače mohl zdechnout stářím! Ale dílů jsem viděl spoustu a každej, uplně každej měl něco do sebe. Když nebyl vtipnej, tak byl poučnej nebo napínavej, vždycky se to skvěle doplňovalo...když se měnily postavy, tak to nikdy seriálu neubralo, naopak ho to posilovalo, aby to nebyl pořád stereotip (ikdyž Radar byl Radar) a ta poslední epizoda, ta byla fakt dojemná!!!!! Výbornej seriál

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Víc sarkastickejch hlášek nikde jinde nenajdete...a hlavně si dokážou dělat prdel ze smrti a hnusnejch nemocí, ale takovou "zdravou" prdel. Je to fakt supr seriál!!!