Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Byl jednou jeden... život

Byl jednou jeden... život (1987)

Tisíc podob život mívá, kdo je chce znát ať se dívá... ...pochopí, že to pravé je žít, jen žííííít. Skvělá pomůcka pro hodiny přírodopisu.

The Road Runner Show

The Road Runner Show (1966)

Zajímalo by mě, kam chodili autoři (resp. kojot) na ty nápady, pořád to samé stokrát jinak a vždycky to skoro už už vyšlo... A zase spadnul/byl přejet/vybouchnul. Neskutečná hlína.

Dragon Ball Z

Dragon Ball Z (1989)

Nabušení zářící svalovci, žíly napjaté úsilím div nepraskají, záporáci jsou ovládáni záporáky ještě zápornějšími a Goku zachraňuje planetu, vesmír a vůbec. Dřevní shounen dovedený do krajnosti, občas až za ni, občas fillery, některé trapné, jiné vtipné, vizuálně nesmírně přitažlivé bojové techniky (Piccolův šroubovák nezapomenu nikdy, Vegetův Final Flash taky ne) a megaborci, kteří to celé dělají pro nás, zatímco my víme prd. Po právu přiznávají inspiraci tvůrci Naruta, Bleache nebo One Piece, protože machři z DBZ už prostě všechno uměli před nimi. Dokonalost. A pro mě lepší v původní verzi než "vylepšený" Kai, ty rozostřené figury prostě vypadají lépe.

Cirkus Humberto

Cirkus Humberto (1988)

Senzace atrakce, světový unikát! Skvělé výkony herců včetně Němců, snad jen tu krasojezdkyni Helenku mohla hrát jiná, ne taková almara. Magický úvod, který nás láká shlédnout příběhy minulého věku, které neztratily na přitažlivosti ani tím, že je už věk další, mě spolehlivě přitáhne. Vyvážený vtip a vážný příběh a dokonce dětský herec, který nevypadá jak plakát. Pecka. S Dobrodružstvím kriminalistiky můj nejoblíbenější seriál na nedělní dopoledne.