Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (164)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Vynikající dílo a asi nejlepší z Looney Tunes, tedy pro mě jednoznačně. :-) Jako dítě jsem to hltal pořád dokolečka a teď po letech opět. Na některé díly už si ani nevzpomínám a vždycky se od plic zasměju. :-) Fandím určitě vždy kojotovi, je vynikající a jeho nápady na pasti, triky a vynálezy nemají chybu. Pasti kojota se někdy sice opakují, ale to mě vůbec nevadí. Dílů je hodně a vymýšlet pořád nové a nové věci muselo dát taky zabrat. V některých scénách, kdy se kojotovi už opravdu příšerně nedaří, hodí takový ten svůj rezignovaný pohled a to je mi ho pak až líto. :-)) Nemá to chybu. Kdo neviděl jako by nežil. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Road Runner Show, u nás někdy překládáno jako Pták Uličník a Kojot Wilda, je naprostá klasika, která v mých očích předčí i legendárního Bugse Bunnyho. Pro mě je to nejlepší warnerovský animovaný seriál, u kterého se můžu kdykoli bavit, i když mi už není 6 let. Je to o to více fascinující, když každý díl má prakticky stejný princip, tedy že kojot musí chytit ptáka, ať se děje, co se děje, a přesto vždy děj srší originalitou. Pro mne jeden z těch nejlepších kreslených seriálů, na který se vždy rád podívám. Škoda, že v Čechách je dnešní veřejnosti skoro neznámý. Určitě doporučuji všem, kteří se rádi občas pobaví u nějaké té cartoon podívané. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější kresleňák ze skupiny Bugs Bunny a spol. A chci nějakou vychytávku od ACME! Chuck Jones je můj nejoblíbenější animátor, důkazem budiž má obliba jeho vize Toma a Jerryho. Možná přehnaně akční, možná přehnaně cartoonovský, ale pekelně zábavný a i nyní dostatečně koukatelný. Poslední větu věnuji kritikům násilí - spousta lidí na tomto seriálu vyrostla (a že tam toho násilí bylo, leč bohužel/naštěstí pták zůstal vždy v celku) a kupodivu se z nás psychopati nestali. ()

Dataminer 

všechny recenze uživatele

WIlle E. Coyote, supergénius. Spolu s Tazem je Wilda moje nejoblíbenější postava z trhlíků. Mám pro postavy tohoto typu prostě slabost. Dnešním představitelem těchto postav je Scrat, který se neustále a s neutuchající motivací žene za svojí vytouženou pochoutkou. naposledy jsem viděl jeden kraťas ve 3D a neztratilo to nic ze svého kouzla. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje nějaká firma ACME, tak musí mít neuvěřitelné akcie, i kdyby vyráběla třeba ponožky. K tomu je to úžasná reklama na americké prérie v Nevadě, nebo Arizoně. Nekonečné pokusy Kojota chytit Ptáka mě nikdy neomrzely a i opakované používání raket, katapultů a dalších zbraní není na škodu. 90% ()

Galerie (6)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama