Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (671)

plakát

Klub sráčů (2000) 

Dnes už tak trochu legendární komedie, plná šílených hlášek a scének. A k tomu všemu špičkový soundtrack. Prostě, nemůžu z nostalgie jinak 5*

plakát

Mikýřova úžasná pouť internetem (2020) (pořad) 

Skvělé. Zvlášť epizody zaměřené na blábolu Kaletu a jeho podnikání s prázdnými slovy. Některé díly by se měly pouštět ve školách, v rámci osvěty.

plakát

Wayne Gretzky - Vysoko nade všemi (1990) 

Ikonický hráč, jeden z těch absolutně nejlepších a držitel nejvýznamnějšího rekordu NHL. Borec, který dal hokeji vše, stejně jako jeho rodiče dali vše ke splnění jeho snu. Ideální námět na dokument.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Připomenutí jedinečného turnaje, který se svým významem už nikdy nebude opakovat. A vlastně i připomenutí atmosféry, která tady, po dva únorové týdny roku 98, panovala. Na to člověk nezapomene do konce života. Skvělý dokument.

plakát

Vzpomínka na Titány (2000) 

Mám rád americký fotbal, mám rád sportovní příběhy a tenhle patří k těm nejsilnějším. Poselství toho filmu je naprosto jasné, ale je třeba říct, že je absolutně nenásilně podané a působí jako přirozená součást filmu. Washington je vynikající. Patton v lehkém závěsu. Určitě bych zmínil i “nenapadnou” roli (tehdy) malé Panettiere.

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Pohodář Džordž, žrádýlko naprosto v pohodě. Jirka se našel, tohle mu sedí. Když se člověk s odstupem podívá na Dobroty, tak se nelze zbavit dojmu, že ho tehdy postavili před kameru, dali mu recept z Mimibazaru a Jirka to prostě jen “prodal”.  Každopádně, zatímco jeden něco v době covidu vytvořil, baví jej to, stejně jako diváky, druhý se opakovaně vrací do xté reinkarnace kdysi populárního pořadu. A ten první, v tomto případě Jiří, k tomu navíc nepotřebuje podporu v médiích.

plakát

Dugo putovanje u rat (2018) 

Výborný dokument, který mapuje vývoj situace v Evropě před 1.světovou válkou.