Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (671)

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Šest postupně gradujících dílů, které přibližují realitu divoké porevoluční doby. Seriál začíná obyčejnou vraždou a končí rozkrytím jednoho z nejbrutálnějších gangů v dějinách země. Tvůrci se snažili maximálně navodit atmosféru tehdejší doby, a to se jim povedlo. Od úvodní tematické znělky, až po závěrečné titulky rekapitulující skutečnost každého dílu, potažmo celé série. Herecké obsazení výborné a výkon Martina Fingera, bez přehánění, naprosto špičkový. Vykreslení policejních postav je sice diskutabilní, ostatně, tehdy zainteresováné osoby se postupně k tématu vyjadřují. Ale to je věc jiná. Nejsem fanouškem tvorby ČT, ale tahle poctivá kriminálka se jim zatraceně povedla. Relativně otevřený závěr přímo vybízí k pokračování….

plakát

Devadesátky - Poprava bodyguarda (2022) (epizoda) 

Zatím nadstandardní seriál. Natočit to devadesátkovou technikou, tak je to dokonalé. Po dlouhé době musím ČT pochválit.

plakát

Devadesátky - Přehrada (2022) (epizoda) 

Díl od dílu lepší a lepší a závěr tohoto, byl doslova dechberoucí. Vynikající seriál s výborným Martinem Fingerem….a ostravskou stopou :)

plakát

Devadesátky - Sudy (2022) (epizoda) 

Vynikající kriminálka a tento díl to opět jen potvrzuje. Kriminální seriály komerční konkurence, jsou proti tomuhle, naivní pohádky.

plakát

Holčičky (2022) (pořad) odpad!

Tak tohle je velké guwno, šit…co čekat od dementa JS a žíněnky.

plakát

Hvězdy minulosti (2022) (pořad) odpad!

Narcis Jára Hanych má další pořad. Absolutně zbytečný pořad s nulovou hodnotou.

plakát

Ikony Kamila Střihavky - Petr Janda (2022) (epizoda) 

Sorry, ale Janda je pro mě ukázkou příkladného normalizačního umělce. Za komančů se mohl div přetrhnout a dneska si stěžuje, jak se měl špatně. Ten bezpáteřní člověk se mi absolutně hnusí.

plakát

Jak to bylo, šéfe? (2022) (pořad) odpad!

Ceckatá pleška zaslouží obdiv za to, jak si vždy dokáže odůvodnit návrat k pořadu, se kterým už dvakrát seknul kvůli “motivace”. Prima by se měla konečně posunout a inspirovat se u NGC. Třeba vyslat Cecka do světa, jako to američtí kolegové udělali s Gordonem Ramseyem. By mohl někde v džungli dělat domordcům consommé z volské oháňky. Edit….takže panáček se vrátil s další řadou, která má nádech PP .