Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Král mezi sitcomi? Jednoznačně PŘÁTELÉ! Taky máte kamarády, kterým řeknete cokoliv, dokonce i věci, u kterých víte, že by se jim ostatní jen vysmály? Jestli ano, tak si představte, že vás při to někdo natáčí, udělá z toho seriál a celosvětový kult. Přesně taková je tahle show. Nefalšované přátelství, vtípky, atmosféra americké kavárny nebo bytů, které (což nepochopím) se nikdy nezamykají ;). Pořad, který je obrovskou částí mého života a ke kterému se moc rád vracím.Stalo se nejednou, že by mi u posledního dílu ukápla slza. Tady se musím pozastavit a rozepsat ;) JOEY: Pro mě hlavní tahoun seriálu. Nezapomenutelné hlášky smíchané s jeho "menší demencí ;)" a neodolatelným šarmem jsou úžasná kombinace, která z něho vytváří jednu z nejvtipnějších seriálových postav vůbec. MONIKA: Uklízecí maniak, skvělá kuchařka, krásná manželka. Dá se popsat mnoha frázema, ale stejně si musíte projít všemi 10 sériemi, abyste ji skutečně poznali. A to na ní mám rád. ROSS: Ten nejméně sebevědomý člověk,packal a smolař, se kterým musíte sympatizovat a soucítít od první chvilky. RACHEL: Rozmazlená servírka,co si neumí zapamatovat žádnou objednávku a naprosto novládá vaření kafe. A to na ní mám rád :) CHANDLER: Vtipátek se suchými poznámkami a vtípky, kterým se často směje sám. PHOEBE: Potrhlá kámoška od vedle, kterou si nikde není zcela jistý odkud, jak a proč se tu vzala.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Komediální sitcomy byli vždycky velkou částí mého 'diváckého života' a tenhle se mi vryl do paměti velmi dobře. Seriál nabitý vtipem a nezapomenutelnými hláškami, které se Dr. Coxovi, ale hlavně Údržbářovi neustále hrnou z pusy. Osobně považuji právě Údržbáře za nejlepší postavu celého Scrubs, která mě každou svojí větou rozesměje. Přidejte k tomu JD, Turka, Todda a Rowdyho a máte vyhráno. U mě za 100% s tím, že díl s úžasnou cameo rolí Colina Farrella je minimálně za 120%

Firefly

Firefly (2002)

Představte si film Sedm statečných, prošpikujte ho gagy z How I Met Your Mother, přidejte pár vesmírných lodí a rozsekejte ho na, bohužel jen, 14 dílů, to je Firefly. Sympatická skupinka lidí s velmi rozdílnými charaktery (žoldák Jayne, 'snobský' Simon, záhadná River, hrdiný Malcolm, komický Wash) se 'plaví' napříč galaxií a zažívají spoustu vtipných, nebezpečných, napínavých a hlavně originálních akcí. Joss Wheadon seriály umí a tenhle se mu obzvlášť povedl, proto mě mrzí, že ho zrušily hned po první sérii. Tímto chci poslat jedno velké a ! sarkastické ! " FAKT DÍKY" Rupertovi Murdockovi.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

V poslední době nejlepší oddechový seriál s vtipnými hláškami, pečlivě napsanými charaktery a skvělou atmosférou. Samotný děj je prostý, ale skvěle a hlavně docela reálně vyobrazený. Obsazení je opravdu úžasné. Nejsympatičtější postavou tu pro mě je bezpochyby Abed, který pobaví už v prvních pár vteřinách pilotního dílu, pak následuje Ken Jeong , co jako učitel španělštiny a poté student vypouští z pusy jeden gag za druhým a sám se tím stává asi nejvtipnější postavou celého seriálu. Za závěrečně scénky musím přihodit tu pátou hvězdu i kdybych nechtěl.