Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Parazit (2019) 

Tak tohle bylo velmi nečekané překvapení 🙂 Po dlouhé době zase originální příběh. 2 hodiny utekly jak nic.

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Kdyby tam nemluvili anglicky, asi by to ještě víc podtrhlo atmosferu, takhle to celou dobu působí jako událost v americkém městečku. Jinak he to ale velmi realistické a napínavé.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Kdyz se reknou vanoce, naskoci mi misto popelky jako prvni film santa je uchyl 🙂 skvela komedie

plakát

Antiporno (2016) 

Myslel jsem, ze takovemu filmu dat jine hodnoceno nez 5* nebo odpad nelze. Jenze kdyz bych mel hodnotit prvni polovinu, tak jsem se premahal, abych to nevypnul s hodnocenim ,,odpad", ale pak to tak nejak zacalo davat smysl. Bohuzel z toho filmu si budu na vzdy pamatovat jen jesterku v lahvi, ktera nemuze ven (nakonec bylo vysvetleno) a mufl (okruzni pila), ktery se nekolikrat ukaze, jak prorezava sadrokartonovy strop a to uz bohuzel zustalo vykrikem do tmy i kdyz skoncily zaverecne titulky. Kamera, hudba a napad super, herecke vykony slabsi a malo alkoholu v krvi si vykoledovalo 2*

plakát

Jsem božská (2018) 

Od zacatku jasny prubeh filmu jako přes kopirak s mraky filmu z minulosti, ktere ale za neco staly. Dnesni holky potrebujou slyset, za nemaji tolik zrat a vic cvicit a ne to, co se snazi sdelit tento film :-) ja taky potrebuju slyset, ze mi v kanclu akorat roste Milan a ne, ze mam paradni vysportovanou postavu :-D

plakát

Raid (2018) 

Není se čeho bát, film nemá 3 hodiny jak jsem si uz u indickych filmů zvykl a dokonce se tam ani přiblble netancuje a nezpiva :-)

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Bál jsem se, že po 5-ti minutách, kdy byly vylepené billboardy, byla jasná zápletka a vlastně asi všechno to bude už jen velká nuda, ale bylo to naopak. Sem tam nenucený vtípek, napětí a akce. Dobře a úderně zahraný i natočený film.

plakát

Miluji tě modře (2017) 

Jedna hvezda za spoustu záběrů s kozama :-D jinak strasnej brak

plakát

Torque: Ohnivá kola (2004) 

Neskutecna ptakovina z detstvi, ktera me ale vzdycky pobavi.Scena, kdy ford jede na motorce s motorem z vrtulniku asi 400km/h v dopravni spicce a pri tom se kope s jinym jedoucim motorkarem na chopperu jedoucim taky asi 400 km/h je proste legenda mezi filmy s motorkari :-D jinak ale skvela hudba, paradni momenty a sem tam nejaky ten vtipek.