Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Úchylná pohádková jatka, která vsází jen na nespočet stříkanců kečupu, tabasca, rajčatového protlaku a kdo ví čeho ještě. Čím více červených a masakrujících scén tím lépe nebo spíše hůře? Pro mne veliké zklamání. 2 hvězdy jen za Mařenku a prudícího šerifa, jinak zbytečnost, která ani nemusela spatřit světlo světa. Zlatý Van Helsing.

plakát

Králova řeč (2010) 

Koktavé šílenství za které si Colin Firth opravdu zasloužil oskara.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Boj se sebou samým a proti všem z podsvětí. Originální zajímavá myšlenka, dobře zpracovaná do dvouhodinové zábavy s využitím kvalitního hereckého obsazení. Co víc si může fanda sci-fi přát? Snad už jen lepší pokračování... Už se těším na 2. shlédnutí.

plakát

Matrix (1999) 

Tento film snad ani netřeba nějak komentovat. Prostě dokonalá záležitost ve všech směrech.

plakát

Na vlásku (2010) 

Kůň a chameleon byli šílení.

plakát

Noc patří nám (2007) 

V celku povedený thriller, až do doby kdy Joaquinovi zemře otec, pak již film ztrácí dech a vypadá to jakoby zbytek filmu dodělával jiný režisér, který chce film předčasně ukončit.

plakát

Noční hlídka (2004) 

Filmy o upírech jsem viděl již nespočet, ale v povedeném ruském podání poprvé. Musím říct, že se tento kousek docela povedl, i když byl děj opravdu kostrbatý. Efekty na ruskou produkci byly povedené. Herci byli sice neokoukaní, ale ani nenadchli ani neurazili prostě průměr. Každopádně kdo miluje sci-fi žánry je nutností tento rusky počin shlédnou.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Film mi připadal tak nějak zmatený a bezduchý, chvílemi to už vypadalo, že se to zlepší, ale pak následuje zase nuda. Jedine co zachránilo tyto piráty před 2mi hvězdami byla scéna s mořskými panami, která byla good. Celkové shrnutí této zbytečné čtyřky je slabší průměr.

plakát

Počátek (2010) 

Na tento film jsem se těšil jako nemluvně na chrastítko. A po shlédnutí tohoto filmu mi celý děj šrotoval v hlavě ještě dlouho po tom co jsem opustil kinosál. Tak přikovaný k sedačce jako právě u tohoto díla jsem už dlouho nebyl. Nolan opravdu ví co divák chce. Prostě a jednoduše, dokonalý zážitek se vším všudy!

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Perfektní film s perfektním dějem, perfektními hereckými výkony, perfektním prostředím a v neposlední řadě perfektní závěr. Ostatně spojení Scorsese - DiCaprio je vždy záruka kvalitního výtvoru.