Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Ententýky (2012) (seriál) 

1 hvězdička dceři za svádění mámina milence :)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Neskutečný fóry, neskutečnej Omar Sy, neskutečnej celej film. Hrozně mě překvapilo, jak to rychle stoupalo v žebříčku, ale teď už to chápu - tenhle styl humoru je přesně můj šálek kávy a takhle od srdce jsem se dlouho nenasmál, nejvíc asi na konci při holení :).

plakát

Muž na hraně (2012) 

Když jdete do kina na svoje narozeniny, s člověkem, kterého máte rádi úplně nadevšechno na světě, musel by to být opravdu propadák, abyste z kina neodcházeli s dobrým pocitem. Film je plný nesmyslností (fotka před kamerou, chlazení tepelného čidla, skok ze střechy do nafukovací postele), přesto se mi to jako oddechovka moc líbilo a vůbec jsem se nenudil. Edit: Chlazení senzoru vlastně taková blbina není, někdy to musíme vyzkoušet :)

plakát

Mnichov (2005) 

Jediná chyba je, že je to táááááááááááááááááákhle strašně dlouhý. Bejt to o hodinku kratší, tak je to skvělej film, takhle jsem se ke konci už fakt nudil. Jinak určitě doporučuju, je to zas něco trošku jinýho.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Skvělá odreagovávačka. Ani chvíli jsem se nenudil. Lovestory naštěstí jen hodně okrajová a většina filmu je o tom, jak do sebe mydlej dva půl tunový roboti, což mi přesně sedí. Eště k tomu jsou ty souboje fakt nádherně udělaný a vůbec celkově ty roboti. Jednoznačně film, na který se třeba za rok rád kouknu znova. Mimochodem, taky vám ten hlavní týpek hrozně připomínal Rockyho :) ?

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Po myslim 8 sériích 24 hodin jsem si Kiefera moc nedokázal představit v roli nikoho jiného, než tvrďáka Jacka Bauera, ale tady máme supr skvělej důkaz, že to jde. Mám takový tušení, že se to eště začne pořádně rozjíždět a už teď se na to těšim.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Na to, jak dlouho jsem se na seriál těšil, je pro mě docela zklamáním. Obsadit Sarah Jones do role drsný policajtky je podle mě velká chyba a vůbec mi to k ní nesedí. Jestli se kouknu na další díl, tak jen kvůli Hurleymu a naději, že děj nebude spočívat jen v chytání zloduchů a strkání je do jejich původních cel, což by byla po tak 5. díle plazma nuda.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4, nakonec za Jaimeho Lanistera musím dát 4. Ne teď vážně. Děj je zajímavý, hezky zpracovaný, pořád se něco děje a vůbec se nenudíte. Nesmrtelnost hlavního hrdiny mě ale po asi třetím pokusu o jeho zabití přiváděla k šílenství. Alespoň jsme se ale dozvěděli, že když padáte v autě z útesu a sedí vedle vás dva tlustí policajti, tak to přežijete, narozdíl od nich, kteří budou totálně nakaši.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Konečně někdo nevyužívá své nadpřirozené schopnosti k záchraně světa, boji proti bezpráví a podobně, ale většinou jen pro své vlastní potřeby tak, jak by to asi reálně vypadalo u většiny lidí. Seriál je nabitý akcí, kterou často střídá pro mě naprosto dokonalý styl humoru v podání Nathana (Robert Sheehan) a nezapomenutelné hlášky Kelly(Lauren Socha) s výborným britským akcentem. Bohužel v půlce třetí série musím řict, že pomalinku docházejí nápady, ale uvidíme, třeba se to ke konci série ještě zlepší.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Jestli někdy prozkoumáme vesmír, tak si přeju, aby to vypadalo takhle a chci lítat vesmírnou lodí s Malcolmem! Už si ani nepamatuju, kdy jsem zkouknul celou sérii čehokoliv najednou. Kombinace charismatického vůdce, sexy mechaničky a tupýho válečníka prostě nemůže nikdy sklamat. Prostředí, kostýmy, hudba, dialogy, zápletka, dokonce i úvodní znělka, to všechno je jedním slovem dokonalé. Nedokážu si představit, co by mohlo tento skvost vystřídat na prvním místě mojich top10 seriálů. Jediná chyba na Firefly je, že se nenatočilo víc sérií.