Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (179)

plakát

District 9 (2009) 

Po slibným úvodu přichází pouze akční film, kterej obsahuje všechna klišé Hollywoodu (,,Udělej to pro syna", ,,Vrátim se pro tebe..."). Za ty peníze, co to stálo, je to příjemný osvěžení, rozhodně ale ne nijak originální (dávno tu byli Lebkouni). Výrazným mínusem je pro mě představitel hlavní role, kterej by klidně moh nahradit Steva Carella v americký verzi Kanclu a zřejmě by si toho nikdo nevšimnul.

plakát

G-FORCE (2009) 

Hroznej film s hvězdným obsazením, ve kterým mě pobavily jenom odkazy na jiný Bruckheimerovy filmy (v některých momentech se mi vybavovala Skála) a bohužel dabingem zabitej fór s krtkem, neustále vyděšeným a nesnášejícím klece, dabovaným N. Cagem. Dobře využitý 3D.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Ubrat keců, přidat panchartů a hlavně zkrátit. Pro mě zatím nejlepší Tarantino, hlavně díky poslední půlhodince. Till Schweiger odsraněn trestuhodně brzy.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Kdybych moh dát šest hvězdiček, tak bych chtěl dát sedm.

plakát

Bronson (2008) 

Dost mizernej film o zřejmě mnohem zajímavějším chlapíkovi. Jeho stroze napsanej životopis je při čtení záživnější, než tenhle chabej pokus o art. Tom Hardy je ale geniální.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Jako potterovskýmu fanouškovi, stejně jako většině ostatních, mi stačí ke štěstí vidět na plátně i kliku vod záchodu na Bradavickým hradě a sázim vysoký hodnocení, zvlášť když Yates vysokej rozpočet ke spoustě hezkých obrázků dokáže využít. Jako filmovej fanoušek ale kroutim hlavou nad úrovní scénáře, kterej by stačil tak pro televizní seriál.

plakát

Hledám Amy (1997) 

Minimálně jedna hvězdička je za Boba a další za Bankyho.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

První hodinka velice slušná, zbytek filmu jenom akce a nic víc , né že bych čekal převratnej příběh, ale tam už si asi scénáristi řekli ,,Napíšem pár hlášek a dáme Bayovi nějaký vrtulníky a výbušniny, trikaři něco zplácaj a bude to pecka..." Celkově tak 65%.