Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (3 291)

plakát

Abandoned (2010) 

Na dokoukání něčeho takového nedobrého je třeba mít žaludek.

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Video už není k dispozici. Práva na jeho promítání skončila.***(5.10.2010)

plakát

Absolvent (1967) 

Ženy dovedou být kruté. Pro svůj špás svedou nevinného mladíka, ale ten když to pak myslí vážně s jednou z jejích příbuzných, tak o to nestojí a dělají mu schválnosti, ničí mu pěkné cítění, nutí ho svádět velký vnitřní boj, někdy ho až dovedou ke úvahám o zločinu, či jejich provedení. I když mi film přijde trochu přehnaný, v jistých směrech, tak je vhodným příspěvkem k podobným tématům.

plakát

Absurdistán (2006) 

Zamyslet se nad budoucností lidstva, tak na to má právo nepochybně každý z nás. Otázkou ale je, k čemu to je. Někdo říká - vidím ji optimisticky, jiný zase - pesimisticy, a b je správně, ale nedá se nic dělat, neb lidi jsou z pohledu vesmíru zcela bezvýznamné a nesmyslné bytosti, takže poč by si to nějaký meteorit na ně nenamířil či Slunce jednou nezačalo prskat a nekýchlo si a nezežehlo malou modrou planetku?

plakát

...a bude hůř (2007) 

Drama, v němž nechybí světavol, vize, a ukázání řady lidí jací jsou, bez příkras.

plakát

AC/DC: No Bull (1996) (koncert) 

Frajeři! Přišli s něčím nečekaným, a ve svých show zaujali. Mě tak třikrát za život. zažil jsem ale lidi, co je měli moc rádi. Koukal jsem se na ně a nechal se unést jejích štěstím z AC/DC. Bohužel v době, kdy jsem s jejich muzikou obchodoval, tak už šli těžko na odbyt. Takže jen z nostalgie a pro jistou originalitu 2 hvězdičky, ale do srce mi nepronikly a neusadili se v něm.

plakát

A co Bob? (1991) 

Jasná chyba lékaře, který si myslel, že je lepší než jeho kolegové v oboru, takže mu pacient ukazuje, že propadl naivitě, která se nevyplácí.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Svého času jsem si tenhle film často pouštěl. Seděl se mi. To se mi už delší čas nedaří. Už na něj nemám pro přílišnou ohleděnost chuť.***(2.10.2010)

plakát

Adidas versus Puma (2007) (seriál) 

Film o historii a současnosti výrobců sportovní obuvi. Podán pěkně od podlahy, takže kdo nosí tenisky těchto značek, ten ví, kdo stojí za jejich výrobou.