Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (35)

plakát

Jasně a stručně (2019) (pořad) odpad!

Jsem unešen. Po večerní páteční chvilce strávené u TV Barrandov jsem zjistil, že bych mohl dělat moderátora z fleku taky.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Mimo (2022) (epizoda) odpad!

To bylo něco tak strašnýho, nudnýho a zároveň mentálně narušeného, že něco takle hloupého jsem dlouho neviděl. Více toho není snad ani potřeba dodávat. Po tomto dílu už snad nechci vidět ani další.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

I když ukázky mě moc nepřesvědčili, stejně jsem se šel na film podívat. A udělal jsem dobře. Konečně zase nějaká pořádná nalejvárna. Fet, chlast, těžký děvy a do toho rodina a fotbal. Já jako nefotbalista, jsem ocenil názorné ukázky, jak přesně funguje manipulace s zápasy a sázky. Mafie trochu předváděla to, co ty dva borci z Život není krásný ale až tak bizarní to zase nebylo. Příběh o velkejch prachach, krachach, sexu i šťastnejch konců. Jediný co mi tam trošku chybělo, bylo více okamžiků, kde by jsem se chtěl jako vážně zasmát ale příběh mě chytil. Určitě stojí za návštěvu pro každýho, komu sprostej jazyk a bujarej život není cizí.

plakát

Známí neznámí (2021) 

Z filmu jsem měl takové smíšené pocity. Všechno se odehrává v jednom bytě, pokus o legraci tam byl i když slabší a to, že se to odehrává na Silvestra tomu moc nepřidává. Jinak myšlenka zakletosti mobilů dobrá, i když toto jsem věděl již spoustu let předem, akorát teď se to začíná čím dál tím častěji objevovat veřejně. Konec jsem nepochopil, jestli to nakonec měla být pouze sranda nebo ne ale často se tyto zvraty do filmů přidávají. Ovšem jejich zastánce rozhodně nejsem. Pokud máte někdo polovičku, které se obáváte ukazovat mobil, protože by mohlo rozkrýt něco co nechcete, tak na tento film spolu rozhodně nechoďte. Nebude to příjemný a zkazí vám to celý den.

plakát

Eli (2019) 

Film mě zaujal od samotného začátku, což je dost říct, protože to se jen tak neděje. Dokoukal jsem ho do samotného konce s titulky a to je přímo nesnáším. To je snad můj první film který jsem dokoukal bez dabingu. Tři hvězdy proto, že konec byl zase nereálný, zdá se aby byl prostě nějak ukončený. Jednoduše řečeno,  nedokonalý, absolutně nereálný konec. Kluk z ničeho nic začne zapalovat vše, na co se podívá a jeho řev zdeformuje místnost. Nakonec se dozví, že je syn satana nebo co. Nemám rád takové závěry, když celý film je dobrý a vím, že nadpřirozené věci existují, vnímavější lidé je vidí a dokáží pohybovat věcmi. Jen ten konec není možný a je přehnaný. Bohužel i jako u jiných podobných filmů.

plakát

Krev v mobilech (2010) 

Bylo by daleko více zajímavější, pokud by navštívil více výrobců a chtěl s nimi rozhovor na toto téma. Myslím, že do Applu by ho ani nepustili. Za vše mohou lidi a jejich peníze.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Dlouhý začátek filmu mne vážně zaujal. Na to že filmy moc nepozoruji, sledoval jsem a čekal jsem jak se věci budou dále vyvíjet. Bohužel u toho to skončilo. Mám dojem, že se autoři sekli v jedné určité fázi a nedokázali pokračovat dále, proto stejný opakující se cykl. Myslel jsem, že se alespoň dozvím, co se opravdu stalo Christianovi, pokud měl takové bloky o kterých dokázal pouze říct, jsem prostě takový ale nic. Film nedomyšlený a konec absolutní propadák. Skončilo to v podstatě jako v polovině filmu. Člověk se nic nedozvěděl a na konci jsem měl pouze pocit, že celé BDSM je špatná cesta, která nikde nekončí. Ale jde pouze o to, jak si to člověk dokáže nastavit. Tady si to autoři vážně nedokázali uvědomit, proto začátek zajímavý a konec byl odpad. Stejně bych jinak film hodnotil na 75℅ ale s tímto zpracováním pouze na 50℅. No do kina bych na pokračování nešel a počkal by jsem si až bude na internetu.

plakát

Comedy Club (2016) (pořad) 

Ty lidi v publiku před vstupem, musí být v kontaktu s rajským plynem, jinak by jsem nesmáli úplně všemu. Sleduji na Comedy Centrál a je to jen hodně lehké zabavení nudy.

plakát

Méďa (2012) 

Hned bych s Tedem šel na bongo a pivo. Mě se ten film strašně líbil a ty hlášky si budu pamatovat sakra dlouho. 90% A neboj udělám všechno abych dostal práci po které tak toužíš. Myslíte že máte co je třeba? Řeknu Vám co mám, chuť pindy Vaší ženy na jazyku Takle se mnou ještě nikdo nikdy nemluvil. To protože každej má plnou hubu píči Vaší ženy. Jste přijat Doprdele!

plakát

Travička zelená (2008) 

Aritikl 9 - Vaše péro, moje huba..... jebu tě..... ILEGÁLNÍ. Strašně dobrý film, nemohl jsem se od něj odtrhnout. Akorát mě mrzelo jak na konci rozstříleli tu pěstírnu. :-D