Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (31)

plakát

Red Rose (2022) (seriál) 

Zajimavy námět i herci. Libilo se mi, ze jsou to "obycejni chudi lide"... takový ten britský styl  :) zadne USA pipiny. Moc hezky soundtrack a shlednuto za vikend.

plakát

Diablero (2018) (seriál) 

Moc pohodový  hororový seriál z mexického prostředí. Líbí se mi, že jde hlavně o herectví a atmosféru a ne úžasné drahé triky.  Je vidět, že budget nebyl tak vysoký, ale herecké výkony a atmosféra to vyvažují.  Herecké výkony jsou dobré a postavy sympatické.  Je to horor s trochou humoru.

plakát

Poslední jednorožec (1982) 

Nějvětší srdcovka mého dětství až po teď ... Citlivá pohádka o naději.. vždy u toho brečím... miluju tuhle pohádku a asi vždy budu.

plakát

Stigmata (1999) 

Mám ráda tyhle "náboženské horory". Je to snímek asi trošku zvláštní, ale můj šálek kávy, dobrý soundtrack, sedělo mi obsazení ...takže 4* si podle mého zaslouží :)

plakát

Devátá brána (1999) 

Film je dobrý a Johny Depp opět úžasný. Čekala jsem trošku, že film bude ke konci gradovat,ale bylo to spíš naopak.Posledních 20min je nejslabších. Nicméně však dávám 4*, protože tématika knih + démoni je můj šálek kávy a do filmu jsem se celkem zažrala...:)

plakát

Orphan (2009) 

Můj oblibený fílm a horror. Hlavní představitelka naprosto skvělá...brrr mrazí mě z jejího výrazu obličeje.

plakát

Podfukáři (2013) 

První půl hodina vypadala slibně. Pak se to uplně po... lo. Film,kde logika chybí, každá postava je "hrozne tajemna", rádoby převratný závěr, který asbolutně postrádá nějakou logiku či návaznost na průběh filmu. Nedořešené postavy...HROZNY film. Děj nedává smysl ani motivace k úkonům? Vše je nevysvětlené. Mám ráda zajímavé konce, kdy člověk po filmu přemýšlí, ale tohle je slátanina nesmyslů.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Pro mě jeden z nejlepších seriálů. Já se úžasně bavím i po tolika letech...Neomrzí se to. Nejlepší na tom je,že i poslední díly neklesají na kvalitě. I dabing je povedený a občas mám den, kdy sjíždím jeden díl za druhým. Pokaždé mi zvedne náladu.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Jenifer, čím starší tím hezčí. Celá rodinka si neuvěřitelně sedla a ten film mě baví po celou dobu. Po dlouhé době komedie, která ač je často klišé a předvídatelná je zábavná a já se opravdu bavila.