Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 003)

plakát

Absolvent (1967) 

Dustin Hoffman si zahrál jednu ze svých životních rolí, a to se nezapomíná. Samozřejmě nemůžu opomenout, ani úchatně krásnou Anne Bancroft. Příběh, herecké výkony, režie (a spol.) a také hudba v jednom krásném filmovém ucelení bere skutečně dech.

plakát

Absurdistán (2006) 

Průměrná komedie, která nenadchne, ale ani ničím nezklame. Nápad se mi moc líbil, ale zpracování už tak vtipné nebylo a řekla bych, že by se z toho dalo vytřískat víc. Taky by mě zajímalo, jestli si takhle připadal Eistain..

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Ne, není to pravda. Celkem solidní romantická komedie, ale je to slabé a celkem nudné.

plakát

Adam (2009) 

Na první pohled nic výjimečného. Člověk trpící nemocní a ukázka toho, jaký je a co se v něm (a kolem někoho) odehrává, tady konkrétně jde tedy o Adam, který má Aspergerův syndrom. Velmi silný zážitek s výborným hlavním hercem.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Vždycky jsem toužila si jít hrát s Wednesday a Packsleym. Mít doma úžasnou ruku "Věc" a vymýšlet pasti se strýčkem Festerem. Jsem odkojená touhle nepřekonatelnou morbidní komedií. Kdo by tuhle rodinku Addamsů nemiloval :-)

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Stále zábavné a morbidní. Pro mě o fousek slabší než předchozí díl, přesto skvělé pokračování. Ricci je opravdu výborná :-)

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Jako dítě jsem to viděla asi třiceti-ti-ti-tisíckrát a stejně mě to vždycky bavilo. Výborní herci i scénář.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Knučící osamělá hvězda, ale nechám jí tu trpět, když už jsem ten film přežila.

plakát

Agora (2009) 

"Je to jen žena." Fascinující film, Rachel Weisz mě mile překvapila. Líbilo se mi, že se film zaměřil více na Hypatii než na roztržky mezi náboženstvími. Dobré herecké obsazení, zajímavý vývoj (jsem asi nevzdělanec, ale já o Hypatii nic nevěděla - tento obor mě nikdy moc nezajímal). Ze všeho nejvíc mě zklamala nevýrazná hudba a taky bych za tu délku filmu (zbytečné zdlouhavé protahování) režiséra občas trefila kamenem..

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Trailer ve mně vzbudil neočekávanou zvědavost. A rozhodně mohu říct, že PILOT nezklamal mé očekávání. Nenechám si ujít další díly a celkové hodnocení postupně přidám. //Edit : po zhlédnutí 1 série hodnotím 90%. // Edit2: Dnes 4.10.2015 běží premiéra posledního dílu 2 série. Bez pochyb můžu hodnotit na 100%, ať dopadne série jakkoli, rozhodně se do mě seriál zakousl a nepustil.