Reklama

Reklama

Romantická komedie vypráví příběh zajímavého mladého muže, který vždy žil tak trochu schován ve své vlastní ulitě. Jednoho dne se setká s krásnou kosmopolitní mladou ženou, která mu ukáže okolní svět v těch nejkrásnějších barvách... Láska může být riskantní, matoucí a plná nedorozumění, tedy pokud nejste Adam (Hugh Dancy), který žije jaksi skrytý před nástrahami okolního světa. Jenže potom potká svou novou sousedku Beth (Rose Byrneová), která ho vytáhne z bezpečí jeho ulity. Každá akce má však nějaké následky, v tomto případě velmi neočekávané, dojemné a veselé. Jejich neuvěřitelný vztah ukazuje, že i lidé ze dvou naprosto odlišných světů mohou být spojeni mimořádným poutem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Veľmi rád by som dal plný počet, film to bol pekný, niektoré momenty ma naozaj dostali a dokázali mi najskôr takmer zastaviť dych a v zápätí rozbúšiť srdce ale koniec... tak ten som si asi predstavoval trochu inak. Ale inak takto si predstavujem film, o ktorom viem, že je to komédia, dráma a romantický, pretože z každého žánru tam naozaj niečo bolo a bolo to vo vhodných množstvách zmixované do jedného pekného filmu. (83%) ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Takhle příjemný film jsem už dlouho neviděla. K plnému počtu mi chyběl snad jen propracovanější konec, pořád mám pocit, že to vlastně nijak nedopadlo... ale i tak krásných 85%... Film si na nic nehraje, nesnaží se z diváka ždímat emoce, ale zároveň ani není povrchní, prostě více než příjemná oddechovka. Aspergerův syndrom je některými diváky tohoto filmu chápán jako snaha o pozvednutí jinak nicotného námětu, já ho naopak vidím jako původní záměr, který ale byl zpracován tak mile (nezaměňovat za klišé, prosím), že to někomu může připadat neuvěřitelné... já to ale spolkla i s navijákem a vůbec se za to nestydím!... ()

Reklama

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, čím mě tenhle film zaujal, ale nechal ve mně něco, kvůli čemu jsem po vypnutí filmu nemohl vypnout onen zvláštní pocit naplnění a přestat o něm přemýšlet. Ano, nádherná Rose Byrne zapůsobila, ale dozajista je třeba vyzdvihnout především hudbu. Nevím jak se to stalo, Ch. Lennertze vlastně téměř neznám, ale tohle mě chytlo a hnedka jsem se sháněl po soundtracku. Hugh Dancy byl místy trochu mimo realitu, a to i tu Aspergero-syndromovou, ale zahrál svou roli se ctí. Celkově byl tenhle snímek víc než povedený, ale ten závěr mu nějak pořád nemůžu odpustit. Ne, nejde to. (hodnoceno ***) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dvojka Hugh-Rose na mě působila velice milým dojmem. Zdá se, jakoby byli stvořeji jeden pro druhého, ale jejich duševní a mentální rozdílnost je od sebe odlučuje. Až potud všechno ladí, ale v závěru už příběhu docházely síly. No a opět nás čeká závěr, který rozdělí publikum na dva tábory... ;-) 70% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netypická love story o vztahu, který už od pohledu prostě nemůže fungovat. Anebo může? Melancholické nezávisláky mám dost rád, ale tady mi tak trochu vadila ta linie s Gallagherem, která mi přišla hodně násilně šroubovaná. Ten film by byl silný(ější i) bez ní....Každopádně velké plus za Rose Byrne z Damages a ten konec, který mi dost sedl. 6.5/10 ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama