Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Mein Kampf (2009) 

Snad jen adoptivní otec by si zasloužil hodnotit a proto jedna hvězda. Jinak odpad. Jako komedii bych to nedoporučil ani největšímu nepříteli.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Jak zde bylo již napsáno Bonnie a Clyde digitálního věku. Do filmu jsem se zažral již po několika vteřinách. Je to film na který se perfektně dívá a který Vás zaujme a popravdě jsme naštvaný že netuším jak dopadla ta velká banka na konci. Konečně to není sci-fi jen o tom jak se cestuje v čase a nebo film plných robotů či ufonů. Prostě klasická realita. Auta na el. pohon... a normální lidé. Však myšlenka, že lidé mají věk 25+ je prostě dokonalá. Nepamatuji kdy by mě něco tak zaujalo. Mohu jen doporučit.

plakát

Osm statečných (2006) 

Práce lidí od Disney se nezapře. Začátek nic moc, ale jak se to rozjelo s pejskama tak jsme byl jejich. Psi šlapali jak hodinky a hráli lépe jak lidi. Moc pěkná podívaná.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Moje děti i Já můžeme doporučit. Krásné animace a milá panda. Co více si přát. Rozhodně si nemyslím že to je nuda. Když se podíváte tak rozhodně nebudete litovat.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Super filmeček. Jednou bych chtěl pracovat jako asistent stomatologa a mít takovou šéfovou. Koukněte a pochopíte

plakát

Dámy nebo nedá mi? (2002) 

Dlouho jsme se takto nezasmál. Je to prostě film na odreagování. Super filmeček na pobavení.

plakát

Gulliverovy cesty (2010) 

Občas jsme se i zasmál, ale čekal jsme mnohem více. Ale i tak říkám koukněte na to .. třeba Vám se to bude líbit.

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Dívat se na to dalo. Ale že bych to musel vyhledávat to asi ne. Nicméně rozhodně to stojí alespoň za jedno zhlédnutí.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

V kině jsem usnul. Myslel jsme si, že to bylo tím že jsem se ten večer posilnil alkoholem. Včera jsem zjistil že nebylo. Byl jsem střízliv a u DVD jsem také usnul. Nicolas Cage, spadl hodně hluboko pokud musí hrát v tokevejch ... sra... . Lituji že jsem tomu dal druhou šanci.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Jak tento film pojmenovat jedním slovem slovem? MASAKR. Film prostě překvapil. Celou dobu jsme byl v očekávání, kde že se to ten kpt. nachází. Když jsem se to ke konci filmu dozvěděl tak jsem nechápal. Prostě bomba. Jen snad ten konec trošku drtivější. Ale i tak to bylo šokující, když se nakonec zjistilo že se dokáže ovlivnit budoucnost zásahem do minulosti i v této formě. Mohu jen a jen doporučit.