Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (74)

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Asi jako většina parodií má své lepší i horší vtipné chvilky, ale film mě vcelku pobavil, i když jsem v dobe, kdy jsem ho viděla poprvé, neznala některé parodované snímky.

plakát

Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) 

Krásný a milý příběh doplněný nádhernou hudbou. Jelikož jsem doposud žádný jiný film s pdobným tématem neviděla, tak nemám s čím srovnávat, ale toto animované zpracování bylo podle mně výborné:) Studio Ghibili opětně nezklamalo.

plakát

Babo (2008) 

Ňouma, který se nepřestával usmívat za žádnou cenu, plnil přesně napsaná pravidla ohledně své sestry, pravidelně ztrácel svoje boty a dělal tousty, protože to jediné uměl. Někdy by človek potřeboval mít stále úsměv na tváři jako Ňouma.

plakát

Bezvadná dvojka (2007) (seriál) 

Zamilovala jsem se do tohohle anime. Mám docela ráda děje ze středoškolského prostředí. Risa Koizumi a Atsuchi Otani jsou k sobě jako stvoření a přece jen jim to trvá, než se spolu dají dohromady. Úžasná hudba (teď nemyslím jejich oblíbeného rappera Umibouzua). U ksichtů, které všichni vytvářejí, se nedalo nezasmát a to nejen u nich. Vůbec mi nevadila délka, myslím, že byla přiměřená. Hodně vydařené anime, i když netvrdím, že je bez chyb. Zasloužené 4*!

plakát

Blood-C (2011) (seriál) 

Jednoznačné zklamání, protože Blood+ je skvělý seriál. Tohle mě nijak moc nenadchlo. Po 10 dílů se skoro nic nevědělo a vše se opakovalo pořád dokola a dokola. Pak se všechno nastrkalo a vysvětlilo ve zbývajících dvou dílech. Ty byly celkem slušné. Škoda té cenzury, mohl to být aspoň fajn krvák. Ale musím říct, že v závěrečném díle ten "králičí" mixér, to bylo něco:D

plakát

Blood: The Last Vampire (2000) 

Temná, drsná Saja zabíjející Chiropterany bez jakékoli milosti,ať už je u toho sama, nebo je kolem spousta lidí. Celkem zajímavá animace. Přesto mě to nijak výrazně nenadchlo, i když to temné prostředí, ve kterém se celý děj odehrával, mělo něco do sebe. Rozhodně jsou to lepší 3*. Mnohem více se mi líbil seriál Blood+.

plakát

Bokura ga ita (2006) (seriál) 

Seriálu hodně ubrala jeho přemrštěná délka. O polovinu méně dílů a hned by na tom bylo s hodnocením o něco lépe. I když nepostrádá vtipnost, romantiku, či vážné věci. Jenom některé moc pitvají, což občas celkem vadí (nebo spíše nudí). Mangu jsem nečetla, takže vlastně ani nevím, jak to s nimi nakonec dopadlo.

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Jak se říká - fantazii se meze nekladou. A tady to tak rozhodně je. Miyazaki je prostě neuvěřitelný! Úžasný film, na který se ráda koukám znovu a znovu.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Co věta, to hláška. Tenhle seriál nejde nemilovat, pětice Dave Lister, Arnold Rimmer, Kocour, android Kryton a Holy je skvělá! .. Rimmer: "Krytone, nemohli bychom letět trochu rychleji? Aby nás nepředjížděly nehybné předměty!".. .

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Celý seriál byl absolutní nářez, jinak to nejde popsat. Light Yagami, génius a bůh se zápisníkem smrti. Snad jen jednou se mi podařilo dobře tipnout, co vymyslí za taktiku, jak ze všeho vycouvat, aby na něj nikdo nepřišel. Obdivuju Tetsura Arakiho, protože tohle vymyslet, to je něco. Myslím, že odkud byl na scéně pouze Light a L, byl seriál v nejlepším, postupem času po smrti L, začal lehce pokulhávat. Ale dalo se to čekat, protože nahradit někoho za L, by bylo asi nemožné. Velkým překvapením pro mě byl ovšem konec. Pořád jsem tomu nechtěla uvěřit, že se opravdu už nestane žádný zázrak, žádný zvrat a Light/Kira opravdu umře. Po veškerém promýšlení plánů a detailů jsem to prostě nečekala, že by ho dokázali nakonec najít. I když je pravda, že už od začátku byl jako první mezi podezřelými a táhlo se to s ním celou dobu, protože nedokázal úplně všechny odradit od faktu, že by právě on mohl být Kira. Výborná animace a z hudby, která hraje vždy, když Light píše do zápisníku nebo se objeví náhle zjištění nějakého faktu, z té mi běhala husina po těle. Jsem ráda, že mi kámoška tenhle seriál doporučila, protože jinak bych ho snad ještě ani neviděla. Právem zasloužených plný počet *! :)