Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Saya Kisaragi je veľmi milé, ale niekedy aj veľmi nešikovné dievča. Žije so svojím otcom vo svätyni pri jazere a učí sa od neho umeniu meča. Počas dňa je Saya obyčajná stredoškoláčka, ktorá navštevuje s priateľmi miestnu akadémiu. V noci sa však z milej študentky stáva lovec. Jej korisťou sú bytosti, ktorým sa hovorí "Starí". Majú nadprirodzené sily a živia sa ľuďmi. (Trip)

(více)

Recenze (17)

Natami 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že celkový dojem je u mne dosti smíšený. Jednak jsem rozpolcená, protože i na anime je tohle dosti přehnané a na druhou stranu příjemně udivena skvěle propracovanými charaktery postav. Dvojitá identita mi přišla již od začátku zajímavá, a proto jsem si myslela, že na ní není, co zkazit. Bohužel, jsem se mýlila. Jediné, co to kromě některých vcelku zajímavých postav zachraňuje, je hudba. ()

Mafian 

všechny recenze uživatele

Možná jsem sledováním umírněných žánrů změkl a příčí se mi sledovat gore horory. Nu což, seriál Blood-C není zdaleka takové fiasko, jak se během velké části své délky tváří. Nahodilá epizodická brutalita, nezvládnuté souboje, nesympatické postavy a vyloženě podivné příšery jsou tím, co seriál sráží do modrých až černých čísel. Jiskra naděje však zbyla - příběh. Samozřejmě, zpočátku se nedá mluvit ani o jeho náznacích, ale jak díly jdou, divák je tlačen dál a dál, dokud nedojde ke zkratu. Odhalení je parádní WTF záležitost, která si v mnohém nezadá ani se svými propracovanějšími kolegy a já nad ním téměř žasl. Jo, a Cukrář je zmrd... ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tomu dal jen tři hvězdičky,ale pořád si myslím že tento seriál si zaslouží více než 48%.Dlouho jsem uvažoval i mezi čtyřmi hvězdičkami.Příběh to nemá moc originální,ale je dobrý a navíc do 12-ti epizod je docela přijatelný.Příšerky kterým se z bůhvíjakého důvodu říká "staří" jsou taky fajn.Vlastně ani ten jejich název mi nevadil,protože je to stravitelné a lepší než "mladí":) ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Při shlížení seriálu jsem prožívala dilema, nejraději jsem to chtěla po pár dílech vypnout. Byly totiž všechno na jedno brdo. Vstala, zpívala, škola, pár zabití a občas pár vsuvek chlápka, který mluvil. .. ale díky doporučení přítele jsem se dodívala do konce. A nelitovala jsem. Poslední dva tři díly stály za to. Škoda, že předchozí části byly pořád dokola. Na tom jediném seriál ztrácí. Jinak hudební doprovod byl na čtyři hvězdičky. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k vynikajícímu The Last Vampireovi a snad ještě lepšímu Blood +, by si člověk řekl, že těžko může být nový seriál špatný. Bohužel tomu tak je. Blood-C je s ohledem na zmíněné seriály (filmy), které mimo jména hlavní hrdinky pojí hlavně upírská tématika dopadl až neuvěřitelně špatně. Máme tu silně nesympatickou hlavní hrdinku, nelogický a pořád dokola se opakující děj (Doporučuji shlédnout aspoň dva-tři díly...takovouhle šablonovist jsem ještě v žádném anime neviděl - jeden díl stejný jako druhý a stejně nudný), velmi průměrnou kresbu, přihlouple vypadající a podivně se spawnující nepřátele a takhle bych mohl pokračovat dál. Seriál tvářící se jako černý kůň sezóny, je spíš uslintanou, těžkopádnou a konopím zfetovanou krávou, která by chtěla býti moc něčím víc, bohužel se jí to nedaří. Jediná věc co mi přišla na mysl během sledování Céčka je fakt, že kamarádky Sayi - ty dvojčata by si zasloužili vlastní hentai serii. Blood-C velmi důrazně nedoporučuji, jde o naprostou ztrátu času...zahrajte CODa po netu, běžte ven, hoďte si hlavu do svěráku, běžte koukat na hentai, obětujte křečka či naprosto cokoliv jiného...vše totiž skýtá lepší využití volného času, než tenhle bezzubý, nudný upír. ()

Galerie (333)

Reklama

Reklama