Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Marvelovky a DC mám rád opravdu hodně dlouho .. vidět věci živě na plátně je opravdu úžasné a po zklamání u DC, se marvel opravdu snaží a musím říct, že se jim to povedlo. Velice dobře propracované, logické, dobré efekty .. už dlouho jsem neodešel z kina potěšený :)

plakát

Na útěku (2023) (seriál) 

Celkem zajímavé, jsou tam časté flashbacky do minulosti, příběh se hýbe hrozně pomalu ale je to zajímavé a hlavně dobře udělané.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Normálně za 3 .. Akce a scénář je ale takový trošku dětský. Ale Grogu a Mandalorian to zachránili a jenom kvůli těm vtipům :)

plakát

Bulgasal: Nesmrtelní (2021) (seriál) 

Za mě dobře napsané, provedené, dobré zápletky, muzika, už dlouho mě takhle něco nezajímalo. Seriál pomalu o celovečerním filmu, 70 minut na díl. Btw: Žádný západní soudtrack tam není, pár slov v soundtracku je anglicky, ale zpívá to korejec a 80% textu je v korejštině

plakát

Láska a příšery (2020) 

Měl jsem blbý týden a tohle pořád odkládal .. a když jsem se podíval, vytvořilo mi to úsměv na tváři

plakát

Temný krystal: Věk vzdoru (2019) (seriál) 

Ani jsem nevěděl co jsem to stáhl. První díl si říkám, omg, loutky. Moc loutkových filmů mě nezaujalo .. ale tohle jsem si zalíbil.

plakát

Old Guard: Nesmrtelní (2020) 

Víc se mi líbila psychologická stránka filmu, to za oponou co moc lidí neuvidí, než samotný film

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Člověk se zasměje, ale do komedie to má daleko. Pro mě to je spíše "slice of life" .. drama ze života. Skrytá myšlenka se mi líbila nejvíc. Film krásně ukazuje co se stane, když budete mít špatné/falešné priority, lhát sami sobě a nepřijmete zodpovědnost za svůj život. Emmo53 .. zvítězil rozum.