Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (253)

plakát

Noční běžec (2015) 

Alkáč Liam Neeson vs jeho kámoš mafijozo Ed Harris na život a na smrt páč se jejich synatoři poškorpili. Za mě super akce a dobře zvládnutý konec.

plakát

Trestanec (2017) 

Režisér Ric Romděs tady v podstatě okopíroval, ale i částečně poupravil svůj majstrštych Felon, hlavně jeho konec, tady se o happyend rozhodně nejedná. Nicméně velice zdařile se mu podařilo diváka opět upoutat touto problematikou, jež je selekce podle barvy kůže ve většině amerických věznic.

plakát

V temnotě (2011) 

Trošku polský židovský porno, bez kvalitního osvětlení se všudypřítomnými krysami, ale dobrý. V podstatě jsou hlavní hrdinové celou dobu v (k)análu.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Vícekrát jsem viděl Přežít, tudíž jsem zhruba věděl do čeho jdu. Myslel jsem si že Bayona jde do klasického remaku původního díla. Nicméně opak byl pravdou, vylíčil osud nešťastných Uruguayských ragbystu natolik realisticky, detailněji a syrově (a to doslova) opravdu šel do hloubky. Mě to nadchlo.

plakát

Rocky V (1990) 

Zaručeně nejhorší díl jinak skvělé série

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Nevim proč, ale příjde mi to, jako takový hodně zrychlene náročný new generation M.A.S.H.e, bez příběhu a kvalitního hereckýho výkonu. Vždyť ti herci jsou úplně stejný vseci kurna zdar jak swiña. Nic zapamatovatelnýho mě osobne se od dnu pote emerichovi filmy moc nelibi.

plakát

Americký Shaolin (1991) 

I'm gonna raise a fuss, I'm gonna raise on american shaolin. Jako kluk jsem to miloval, ztotožnil jsem se s Drewem a napodoboval praktiky shaolinskych mnichů. Dnes a po cca čtvrt století od posledního promítání snad stokrát sjeté VHSky jsem se opět shlédl už ne jako bojovník, ale jako zamilovaný divák. Fakt že se mi to líbí i po těch letech mě hřeje a jsem rád že mi něco z toho malé kluka plného snů zůstalo.

plakát

V zajetí sněhu (2017) 

Srovnání s žánrově podobným filmem 127 hodin se nabízí, i díky společným antonymum jako teploXzima rukaXnohy, ale hlavně i díky stejným synonymu jako francoXhartnett oba ve svých single rolích hráli skvěle. S těmi flashbacky z trosecnikova života jsem nakonec takový problém neměl a tenhle zázrak je s tím Boylovym více méně srovnatelný .